Mydlová hmota na výrobu mydla

V Gran Velada máme širokú škálu mydlových základov, na výrobu vlastných mydiel rôznych tvarov, štruktúr a farieb.

Pozri si ich

Formy na sviečky a mydlá

S našimi formami môžeš vytvárať nekonečné množstvo remeselných výrobkov, ako sú mydlá, sviečky alebo dekoratívne figúrky. Máme širokú škálu modelov. Vyber si ten ten, ktorý sa ti najviac páči.

Zisti viac!

V GRAN VELADA TI PONÚKAME

Kvalitné produkty za dobrú cenu; individuálne poradenstvo; inovácie a množstvo nápadov na podnikanie. Objav, čo všetko máš na dosah ruky!

ŠIROKÝ SORTIMENT PRODUKTOV

ŠIROKÝ SORTIMENT PRODUKTOV

Všetky materiály, ktoré potrebuješ pre svoju tvorbu, a najnovšie novinky a trendy.

INDIVIDUÁLNE PORADENSTVO

INDIVIDUÁLNE PORADENSTVO

Sme tu, aby sme ti pomohli a poradili vo všetkom, čo potrebuješ. Kontaktuj nás!

BEZPLATNÉ ŠKOLENIA

BEZPLATNÉ ŠKOLENIA

Recepty, videonávody, príručky, online kurzy... Všetko úplne zadarmo!

TVOJE PRODUKTY

Najnovšie príspevky na blogu

OBJAV GRAN VELADA, NAJKOMPLEXNEJŠÍ ONLINE OBCHOD S PRODUKTAMI NA VÝROBU DOMÁCEHO MYDLA, PRÍRODNEJ KOZMETIKY, ESENCIÁLNYCH OLEJOV, SVIEČOK A SILIKÓNOVÝCH FORIEM.

Gran Velada je tvoj internetový obchod s tovarom na výrobu domáceho mydla, prírodnej kozmetiky, sviečok a silikónových foriem. Sme najkomplexnejšou webovou stránkou v našom odvetví, máme širokú ponuku 100 % čistých a prírodných esenciálnych olejov, viac ako 50 rôznych druhov rastlinných olejov, veľké množstvo voskov a parafínov na sviečky, ako aj na prírodnú a ručne vyrábanú kozmetiku, 350 rôznych vonných esencií, pultové druhy na výrobu parfumov, pigmenty a farbivá na mydlá, kozmetiku a sviečky, 20 druhov glycerínových mydlových základov, rastlinné výťažky a rozsiahly herbár, s ktorým môžeš začať vo svete prírodnej domácej kozmetiky. Okrem toho sme v spoločnosti Gran Velada špecialisti na kozmetické balenia pre veľkoobchod aj maloobchod, vyrábame širokú škálu etikiet a nálepiek na mieru pre tvoje vlastné balenia a máme azda najväčší katalóg silikónových foriem na výrobu domácich mydiel, sviečok, vonnej omietky a iných materiálov s viacerými motívmi, od foriem na výrobu svadobných, krstných a prijímacích výslužiek až po formy na výrobu suvenírov alebo vianočných ozdôb, a to sme uviedli len niekoľko príkladov.

VÝROBKY NA VÝROBU DOMÁCEHO MYDLA

Chceme byť tvojim spoľahlivým internetovým obchodom, ponúkame ti všetky naše návody krok za krokom, aby pre teba bola výroba mydla čo najjednoduchšia. V Gran Velada máme tiež všetky ingrediencie: rastlinné oleje na výrobu domáceho mydla, kaustickú sódu, prírodné mydlové farbivá, esenciálne oleje, prísady, ako aj pečate a silikónové formy na ručnú výrobu mydla. Glycerínové mydlové základy, výťažky, hydroláty, s ktorými môžeš vyrábať nádherné ručne vyrábané mydlá so 100 % prírodnými zložkami, ktoré poskytujú tvojej pokožke množstvo blahodarných zložiek, ktoré ju chránia a starajú sa o ňu.

Okrem toho sa s našimi štartovacími súpravami naučíš od 0, ako si vyrobiť úplne individuálne prírodné domáce mydlá.

PRODUKTY NA VÝROBU DOMÁCICH KRÉMOV

Gran Velada je tvoj internetový obchod s ingredienciami pre prírodnú kozmetiku, ponúkame ti prírodné suroviny, takže môžeš začať vyrábať svoje prírodné kozmetické prípravky od 0, môžeš vyrábať domáce krémy a masky s našimi rastlinnými olejmi a emulgátormi alebo môžeš používať naše základy pre domácu kozmetiku bez parabénov. Máme krémy, gély a základy na masky, ktoré sú ideálne na zapracovanie esenciálnych olejov, extraktov a rastlinných olejov, zeleného, bieleho a červeného ílu, šípkového, arganového oleja, aloe vera, ako aj mnohých ďalších kozmetických účinných látok, ako je kolagén, elastín, s ktorými si môžeš vyrobiť hydratačný krém, domáce masky, pleťové vody, masti, séra alebo zábaly.

MATERIÁLY NA VÝROBU SVIEČOK

Ak ťa zaujíma, ako vyrobiť sviečky, v Gran Velada ti poskytneme všetky potrebné návody a postupy, takže aj ty sa môžeš stať odborným výrobcom domácich produktov. V našom internetovom obchode si môžeš vybrať z rôznych foriem na sviečky, farbív, voskov, nádob, dekoratívnych nálepiek, vonných esencií, parafínu na sviečky, farieb a lakov, s ktorými vytvoríš nespočetné množstvo vzorov, ktoré môžeš ozdobiť a personalizovať a vytvoriť tak jedinečné výtvory.

V Gran Velada ťa naučíme vyrábať domáce mydlo a ukážeme ti širokú škálu receptov na výrobu domáceho mydla, glycerínového alebo olejového mydla, ako aj kúpeľových bômb a kúpeľových solí, ktoré potešia tvoje telo.

Vysvetlíme tiež, ako vyrobiť sviečky, pričom si ukážeme všetky triky a krok za krokom, ako vyrobiť kvalitné dekoratívne a aromatické sviečky s originálnym a kreatívnym nádychom.

Ak sa chceš radšej ponoriť do sveta prírodnej kozmetiky, Gran Velada ti ponúka videonávody, v ktorých sa naučíš vyrábať hydratačný krém, domáce masky, balzamy na pery, telové peelingy alebo intenzívne ošetrenie tváre.

Takže... na čo ešte čakáš? Neváhaj a nakupuj v poprednom internetovom obchode.

Vieme, že zdravie tvojej pokožky ťa zaujíma, preto si vyberáš, čo chceš robiť, a my ti poskytujeme všetko, čo potrebuješ na výrobu kvalitných výrobkov, ktoré sú prospešné pre tvoju pleť. Výživné domáce masky, ručne vyrábané glycerínové mydlá, domáce krémy proti vráskam, domáce tekuté mydlo, masážne sviečky, prírodné olejové mydlá a mnoho ďalšieho.