Formy na valcové sviečky

Formy na sviečky v tvare valca sú ideálne na vytvorenie rôznych typov sviečok. Nájdeš tu od klasických až po tie s dekoráciami. Pozri sa a objav všetky modely, ktoré máš k dispozícii! Okrem toho si môžeš vybrať medzi rôznymi typmi materiálov v závislosti od toho, akú výrobu budeš robiť. A nielen to, sú veľmi rôzne veľkosti! Týmto spôsobom môžeš vytvoriť od malých sviečok až po veľké. Ty rozhoduješ! Je to jedna z výhod DIY. Ak miluješ svet ručne vyrobených sviečok, teraz si stiahni zadarmo manuál na výrobu sviečok. Tu máš k dispozícii všetko, čo potrebuješ.

Formy na valcové sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na valcové sviečky

Chceš vyrábať sviečky remeselným spôsobom? Potom formy pre valcové sviečkysi nemôžeš nechať ujsť. Maj na pamäti, že kvalitné formy na sviečky sú nevyhnutné, aby bolo spracovanie jednoduché a výsledok bol podľa očakávania. Je veľmi dôležité, aby boli odolné, najmä voči teplu, a je tiež dôležité aby teplota nalievania vosku bola zvyčajne vysoká.

Existuje niekoľko typov valcových foriem na sviečky a hlavný rozdiel je v materiáli, z ktorého sú vyrobené. Tu ich nájdeš vyrobené z plastu, kovu, metakrylátu a dokonca aj silikónu. V závislosti od toho, čo chceš robiť, je lepšie zvoliť si jedny alebo druhé.

Na výrobu klasických valcových sviečok sú najlepšou voľbou valcové plastové alebo kovové formy. Oba vynikajú svojou tuhosťou, tvrdosťou a konzistenciou a s nimi sa dosahujú veľmi hladké valcové sviečky bez pórov alebo bublín. Medzitým sú metakryláty priehľadné a odporúča sa pripraviť sviečky so začlenením, svetlé alebo škvrnité sviečky.

Forma na valcovú sviečku

Tento typ foriem na valcové sviečky nemá základňu a vo všetkých prípadoch musíš použiť uvoľňovací prostriedok. Vieš, ako sa používajú? Tu ti necháme zopár nápadov. Prvá vec je aplikovať uvoľňovací prostriedok vo vnútri formy a dobre ho rozložiť tak, aby nedošlo k vzniku škvŕn. Najjednoduchšie je urobiť to štetcom alebo kuchynským papierom.

Potom valcovú formu na výrobu sviečky polož vertikálne na pracovnú plochu. Keď je vosk pripravený, nalej trochu do spodnej časti formy a počkaj niekoľko minút, kým nevyschne. Týmto spôsobom bude základňa utesnená a roztavený vosk nevyjde.

Vlož vodiacu tyč do stredu formy na stenu valca a upevni ju na vrchu . Úplne naplň formu a nechaj ju vyschnúť na mieste bez prievanu a bez náhlych zmien teploty. Zostáva len roztvoriť!

Formy na výrobu valcových sviečok

Nájdeš tu tiež formy na výrobu silikónových valcových sviečok . V tomto prípade vynikajú tým, že majú rôzne dekorácie, takže získaš nápadné a originálne vzory.

Tieto formy sú odolné, pružné a nepriľnavé. Odolávajú vysokým teplotám, vosk sa nelepí a dobre sa odvíjajú. V skutočnosti nemusíš používať uvoľňovací prostriedok.

Ak ich chceš použiť, prevleč knôt, zaveď ho cez otvor v základni a prejdi s ním po celej dĺžke formy. Potom ho drž na vrchu stojanom na knôt. Naplň ho a nechaj ho vyschnúť v priestore bez náhlych zmien teploty a bez prievanu. Keď je zima, môžeš sviečku vybrať.

Aby sa udržali vdobrom stave, čisti, suš a skladuj ich v priestore bez vlhkosti a bez priameho svetla. Týmto spôsobom ti budú slúžiť na viacnásobné použitie. A sú veľmi odolné.

Kúp si formy na valcové sviečky

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť formy na valcové sviečky. Vybav si tvoju objednávku online pohodlne, rýchlo a bezpečne. Musíš sa len zaregistrovať ako zákazník a získať prístup k požadovanej forme. Okrem toho tu nájdeš zvyšok materiálov, ktoré potrebuješ na výrobu ručne vyrábaných sviečok.

V blogu www.hacervelas.es môžeš vidieť návody, kde je krok za krokom vysvetlené, ako používať tieto formy na valcové sviečky. Objavíš tiež oveľa viac nápadov. A ak sa chceš dozvedieť všetko o tomto obchode, stiahni si bezplatný manuál na výrobu sviečok.