Nálepky na krémy

Samolepky pre krémy z Gran Velada sú exkluzívne samolepky, ktoré ti umožnia dekorovať tvoje vlastné výrobky. Obdĺžnikové, štvorcové, kruhové ... ponúkame ti nekonečné možnosti a tak si môžeš vybrať to, čo sa ti najviac páči a dať tvojim domácim krémom dokonalý vzhľad najlepším spôsobom.

Nálepky na krémy

Zoznam produktov

1/4

Najnovšie príspevky na blogu

Nálepky na domáce krémy

Samolepky na krémy Gran Velada sú exkluzívne samolepky, ktoréti ozdobia tvoje výrobky. Obdĺžnikový, štvorcový, okrúhly... Ponúkame ti nekonečné možnosti, na vžýber ten, ktorý sa ti najviac páči, a dodali tvojim domácim krémom dokonalý povrch tým najlepším spôsobom.

Dávame ti k dispozícii nálepky na krémy rôznych farieb, tvarov a textov. Okrem toho je možné mnohé z nich prispôsobiť. Existujú niektoré s vtipnými frázami, ako napríklad "s týmto krémom budeš mať 20"; pre špecifické výrobky, ako je "telové maslo", "krém na tvár", "krém na ruky"; A tiež generické, ktoré vám poslúžia na akýkoľvek typ spracovania, ako sú "prírodné zložky", "remeselný výrobok", "ručne vyrábané". Naším cieľom je predstaviť ti široký katalóg nálepiek na krémy, na výber tie, ktoré sa ti páčia najviac.

Naše samolepky na domáce krémy kombinujú dizajn a funkčnosť. Sú krásne, farebné a nápadné a navyše ti pomôžu označiť tvoje krémy a tak budeš vždy vedieť, čo to je. Balenie bude kompletné s našimi štítkami a bude veľmi praktické.

Jednou z výhod našich nálepiek na domáce krémy je, že sú veľmi kvalitné. Sú tlačené na plastovom papieri, sú vodeodolné a dokonale priľnú na mnohých povrchoch, ako je plast, sklo, hliník ... Týmto spôsobom ich môžeš pohodlne a rýchlo nalepiť do nádob.

Uvidíš, že máme širokú škálu nálepiek na krémy. Ak máš záujem o niektorý z nich, prejdi na produktový popis, kde môžeš skontrolovať ich merania a podrobnejšie poznať ich technické vlastnosti. Ak chceš uskutočniť nákup, stačí si vybrať model, ktorý sa ti páči, uviesť požadované množstvo blistra a spracovať objednávku. Dostaneš ich za pár dní.