Sada, ako vyrobiť darčekové balzamy na pery tvar oblakov. Materiály a návod

Vyrobte si balzamy na pery pre detaily

Naučte sa, ako pripraviť balzamy na pery na svadbu, prijímanie alebo krst s touto veľkou večernou súpravou. Obsahuje všetky potrebné ingrediencie a dodáva sa s podrobným receptom. Musíte to len dodržiavať, aby ste ich pripravili doma. Nie je potrebné mať skúsenosti, len veľa túžby učiť sa a mať veľmi zábavný čas.

To, čo robí tieto rúže špeciálnymi, je balenie. A navrhujeme vám, aby ste ich rozdali v kartóne v tvare oblaku, ktorý má na jednej strane matricu. To je miesto, kam idú vaše rúže. Výsledok je veľmi farebný a nápadný! Okrem toho môže byť kartón prispôsobený názvom, dátumom a udalosťou, ktorú uvediete v pozorovaniach objednávky.

Ako vidíte, súprava je dodávaná so všetkým, čo potrebujete na to, aby detaily svadby, krstu alebo prijímania urobili jednoduchým spôsobom as dobrými výsledkami. Súčasťou balenia je aj príslušenstvo na balenie, aby bol detail dokonalý. Vaši hostia budú nadšení!

Materiály na výrobu balzamov na pery pre detaily

Toto sú materiály na výrobu balzamov na pery pre detaily, ktoré nájdete v súprave:

  • Balzam na báze vazelíny Sharp (350 g)
  • Balzamová esencia (3 ml) (aróma sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti)
  • Zlaté perleťovo ružové rúžové farbenie (3 g)
  • Farbenie rúžu trblietavé čerešňa (3 g)
  • Priehľadné poháre 10 ml (24 und)
  • Vlastný oblačný kartón na balenie (24 und)

S materiálmi, ktoré sú súčasťou súpravy, si môžete pripraviť 24 balzamov na pery, ktoré môžete rozdávať. Dajú sa ľahko vyrobiť a zapamätať si, že kartón prispôsobíme názvom, dátumom a udalosťou, ktorú uvediete v pozorovaniach objednávky. V prípade, že ide o zložený názov alebo s mnohými znakmi, dizajn sa môže mierne líšiť, aby sa prispôsobil dostupnému priestoru.

Ako vyrobiť balzamy na pery pre podrobnosti

Tu je návod, ako vyrobiť balzamy na pery. Je to veľmi jednoduché spracovanie, v skutočnosti to musíte sledovať krok za krokom. Podrobné pokyny nájdete v súprave. Poďme do práce!

  • Vazelínu roztopte na miernom ohni v hrnci.
  • Medzitým v mažiari rozdrvte farbivá jeden po druhom, aby ste časticu rozbili a získali tak živšiu a intenzívnejšiu farbu.
  • Rozdeľte vazelínu do dvoch nádob a pridajte niekoľko kvapiek balzamovej esencie. Do každého z nich pridajte iné farbivo. V závislosti od množstva, ktoré sa pridá, bude tonalita viac či menej intenzívna.
  • Každú zmes dobre premiešajte niekoľko minút. Zabalte a pred zatvorením nechajte vychladnúť.
  • Nádobu bez vrchnáka vložte do otvoru v škatuli a potom zatvorte. Týmto spôsobom nespadnú z lepenky.

Kde kúpiť súpravu na výrobu balzamov na pery pre podrobnosti?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť súpravu na výrobu balzamov na pery pre podrobnosti. Nájdete tu aj mnoho ďalších modelov na prípravu darčekov pre hostí a výrobu všetkých druhov remesiel. Pozrite sa a získajte svoj obľúbený! Máme rôzne spôsoby platby. Vybavte svoju objednávku teraz rýchlo, pohodlne a 100% bezpečne. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo