Podstavce pre čerpadlá a soli do kúpeľa

Základy na výrobu kúpeľových bomb, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú ideálnym východiskom pre ľahkú výrobu tohto typu výrobkov. Sú jednoduché na použitie, pretože ich len musíte prispôsobiť. K dispozícii máme rôzne typy základov na výrobu kúpeľových bomb, aby ste si mohli vybrať svojho obľúbeného. Na produktovej karte každého z nich si môžete prečítať jeho technické vlastnosti a spôsob použitia.

Podstavce pre čerpadlá a soli do kúpeľa

Najnovšie príspevky na blogu

Základne na výrobu kúpeľových bômb

Základne na výrobu kúpeľových bômb , ktoré si môžete kúpiť v Gran Velade, sú ideálnym východiskovým bodom na ľahké spracovanie tohto typu. Sú jednoduché na používanie, pretože ich stačí prispôsobiť! Dali sme vám k dispozícii rôzne typy základní na výrobu kúpeľových bômb, aby ste si mohli vybrať svoju obľúbenú. V produktovom liste každého z nich môžete vidieť ich technické vlastnosti a spôsob použitia.

Získajte niektorú z našich kúpeľňových bombových základní a pustite sa do práce! Aj v našom internetovom obchode nájdete zvyšok ingrediencií a materiálov, ktoré budete potrebovať pre svoje DIY spracovanie: kvetinové vody, aromatické esencie, farbivá na bomby do kúpeľa, práškové kvety, formy ... Spracujte svoju objednávku so všetkým, čo potrebujete, a my vám ju rýchlo pošleme! Máme veľkoobchod a maloobchod.

Základy pre bomby do kúpeľa sú prášková zmes, pripravená na prispôsobenie aromatickou esenciou a farbivom. Môžete tiež začleniť exfoliačné častice, práškové rastliny... Okrem týchto základov musíte pridať kvetinovú vodu, aby ste ich mohli miesiť a dať im tvary. Nájdete tu rôzne základne pre bomby do kúpeľa. Vyberte si svoj obľúbený!

Naše základne pre soli a bomby do kúpeľa sú pohodlné a veľmi praktické, pretože ich stačí obohatiť a prispôsobiť podľa svojich predstáv. Ak začínate vo svete kozmetiky, tieto základy vám veľmi pomôžu, pretože sa ľahko používajú.