Rúž

Prázdna nádoba na výrobu domáceho balzamu na pery

Rúž je prázdna nádoba, pomocou ktorej si môžete pripraviť domácibalzam na pery, kakao alebo rúž. Tento typ nádob sa môže použiť aj pri výrobe tyčí na uhryznutie hmyzom, tyčinky proti odieraniu alebo na výrobu tyčí, ktoré znižujú modriny atď.

Tieto nádoby sú tvorené nádobou so skrutkovým mechanizmom na zdvihnutie rúžu as viečkom. Nádoba aj uzáver sú vyrobené z priesvitného plastu a spolu majú výšku 6,7 cm a priemer 1,5 cm. Môžu byť opätovne použité a recyklované.

Ako používať palice

Ako sme už povedali, môžete použiť palicu nielen na výrobu rúžu alebo kakaa, ale môžete tiež urobiť tyčinky na upokojenie uhryznutí komárov, proti odieraniu atď. Všetky majú rovnaký proces spracovania: pridajte do nádoby, ktorú je možné vložiť do mikrovlnnej rúry alebo vložiť do vodného kúpeľa maslá, vosky a oleje. Po pridaní je čas zahriať (bez varu) a po tekutine môžete pridať aromatické esencie alebo balzamové esencie, éterické oleje a farbivá v závislosti od vzhľadu a jemnej textúry, ktorú chcete dosiahnuť. Po odstránení sa veľmi opatrne naleje do nádob, kým nedosiahne okraj, a nechá sa úplne vyschnúť. Umiestni sa, keď bude veko suché a budú pripravené na použitie. Keď posuniete spodnú niť, uvidíte, ako lišta ide hore a dole.

Nakoniec, a ak im chcete dať oveľa profesionálnejší vzhľad, môžete si vybrať naše príchute rúžových nálepiek a umiestniť ich okolo tuby, aby ste ich mohli nosiť v taške alebo v toaletnej taške a kedykoľvek ich použiť.

Technické vlastnosti rúžu

Priesvitná plastová nádoba na závit na zdvihnutie rúžu pri otáčaní nite a s viečkom na ochranu obsahu.

Menovitý objem: 5 gr

Rozmery:

  • Výška: 6.7 cm
  • Priemer: 1.5 cm

Te mostramos cómo