Svietnik

V Gran Velada môžeš kúpiť svietniky veľkoobchodne a maloobchodne. Nájdeš jedinečné dizajny, niektoré z nich sú exkluzívne pre náš online obchod, pretože sú ručne vyrábané v našej dielni. Máme vlastnú výrobu.

Svietnik

Najnovšie príspevky na blogu

Veľkoobchodné svietniky

V Gran Velada môžeš kúpiť svietniky veľkoobchodne a maloobchodne . Nájdeš tu jedinečné dizajny, niektoré z nich exkluzívne pre náš internetový obchod, pretože sú vyrobené ručne v našej dielni. Disponujeme vlastnou výrobou.

Svietniky sú ideálnym dekoratívnym prvkom, ktorý sprevádza tvoje ručne vyrobené sviečky. Sú tiež veľmi praktické a funkčné, pretože vďaka nim sviečky nezafarbia ani nepoškodia povrchy, na ktorých sú podopreté.

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť širokú škálu svietnikov. Napríklad nájdeš krásne cementové svietniky, veľmi aktuálny trend, pretože cement je materiál, ktorý je veľmi módny vo výzdobe. Umiestnením čajovej sviečky do našich cementových svietnikov budeš mať ideálny dekoratívny prvok, napríklad pre tvoju záhradu alebo terasu.

Medzi veľkoobchodnými svietnikmi, ktoré si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, nájdeš aj sklenené, hliníkové alebo metakrylátové svietniky. Líši sa nielen materiál, z ktorého sú vyrobené, ale aj tvar. Nájdeš tu klasické svietniky, napríklad v podobe taniera alebo skla, ale aj oveľa originálnejšie svietniky v podobe geometrických misiek, kvetov...

Ak máš záujem o veľkoobchodný nákup svietnikov, v súbore každého produktu nájdeš podrobnejšie informácie o jeho technických vlastnostiach a rozmeroch. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sa môžeš obrátiť na náš tím zákazníckej podpory telefonicky alebo e-mailom.

Svietniky z nášho internetového obchodu sú ideálne na vytváranie jedinečných dekorácií. Získaš jedinečné vzory na výzdobu tvojho domova a tiež na špeciálne príležitosti, ako je svadba, krst, výročie...