Silikónové formy na sviečky

S formami na sviečky zo silikónu urobíš doma veľmi ľahko sviečky. Sú odolné, nepriľnavé a flexibilné. Okrem toho sú k dispozícii vo veľmi veľa tvaroch, od klasických po originálne a zábavné. Získaš jedinečné sviečky! Tu máš úplný výber formy na vosky z silikónu. Ktorú si vyberieš? Ak chceš viac informácií, stiahni si zadarmo príručku na výrobu sviečok a nauč sa všetko, čo potrebuješ vedieť a môžeš ich vyrobiť ručne. S našimi materiálmi a tvojou tvorivosťou dosiahneš úžasné dizajny, takže do toho!

Silikónové formy na sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Silikónové formy na sviečky

Silikónové formy na sviečky sú jednou z najlepších možností, ako sviečky vyrobiť doma. Prečo? Hlavne z troch dôvodov: sú odolné, flexibilné a nelepivé. Tri vlastnosti, ktoré silikón poskytuje a ktoré ich robia ideálnymi na výrobu sviečok remeselným spôsobom.

K tomu musíme pridať ešte jednu výhodu: silikónové formy na sviečky sú k dispozícii v širokej škále tvarov. Možnosti sú veľmi široké! Preto sú ideálne na navrhovanie sviečok s veľmi rozmanitými tvarmi, od najklasickejších až po iné originálne a veľmi nápadné. Popusť uzdu tvojej fantázii,, pretože môžeš vytvoriť veľkolepé sviečky!

Ak ich chceš vyrábať pohodlne a ľahko, našou radou je rozhodnúť sa pre silikónové formy na sviečky. Uľahčia ti prácu a sú cenovo dostupné pre každého. V skutočnosti nie je potrebné mať predchádzajúce skúsenosti.

Prečo sú najviac odporúčané? Keďže sú odolné, veľmi dobre odolávajú vysokým teplotám. Maj na pamäti, že teplota topenia vosku je zvyčajne vysoká, preto musia byť odolné voči teplu. Silikónové formy na sviečky spĺňajú túto požiadavku.

Okrem toho, že je nepriľnavý vosk, nelepí sa na steny formy na sviečky . V skutočnosti nie je potrebné používať uvoľňovacie činidlo. A ak k tomu pridáme, že sú flexibilné, výsledkom je, že sa ľahko odformujú. Ako vidíš,silikónové formy na sviečky sú perfektnou voľbou, ako si ich vyrobiť doma.

Silikónové formy na výrobu sviečok

Samozrejme, maj na pamäti, že niektoré silikónové formy na výrobu sviečok sa dodávajú s otvormi na uľahčenie odformovania. K tomu dochádza najmä u tých väčších rozmerov alebo v tých, ktoré majú zložité tvary. Účelom týchto otvorov je uľahčiť odformovanie.

Aby sa zabránilo vytekaniu vosku počas plnenia formy, použi plastové gumičky. Je nevyhnutné, aby boli také, aké prichádzajú, aby výroba prebehla správne. Potom počas odformovania stačí odstrániť gumičky a odstrániť sviečku. Samozrejme, nezabudni ich odložiť pre budúce použitie!

Silikónové formy na sviečky

Silikónové formy na sviečky sa veľmi ľahko používajú. Naše odporúčanie je, aby sa knôt vopred navliekol. To znamená, že ho zaveď cez otvor základu a prejdi ním po celej dĺžke formy. Potom ho drž na vrchu stojanom na knôt. Teraz zostáva len to, že ho naplní roztaveným a farebným voskom. Jednoducho a rýchlo!

Po dokončení je dôležité dobre vyčistiť silikónové formy na sviečky. Odstráň všetok zvyšný vosk a osuš. Odporúča sa ich uchovávať v priestore bez vlhkosti a bez priameho svetla. Týmto spôsobom ti budú slúžiť na viacnásobné použitie. A sú veľmi odolné. Samozrejme, nepoužívaj ostré predmety, ktoré ich môžu kedykoľvek poškodiť. Dodržiavanie týchto odporúčaní ich udrží neporušené po dlhú dobu.

Predaj silikónové formy na výrobu sviečok

Hľadáš , kde kúpiť silikónové formy na výrobu sviečok? V www.granvelada.sk nájdeš jeden z najrozsiahlejších katalógov v tomto odvetví. Na výber máš širokú škálu. Keď sa rozhodneš pre tvoju formu na sviečky , stačí sa zaregistrovať ako zákazník, získať prístup k produktu a spracovať objednávku. Nákup prostredníctvom nášho internetového obchodu je pohodlný, rýchly, jednoduchý a bezpečný. A ak máš akékoľvek otázky, náš tím zákazníckej podpory ti pomôže so všetkým, čo potrebuješ.

Maj na pamäti, že väčšina silikónových foriem na sviečky sa vyrába na objednávku, preto môže byť dodacia lehota dlhšia. Ak chceš viac informácií, kontaktuj nás. Ponúkame ti personalizované poradenstvo a pomôžeme ti vo všetkom, čo potrebuješ.

Okrem toho v bezplatnom manuáli výroby sviečok Gran Velada máš oveľa viac informácií o silikónových formách na sviečky. Bude pre teba veľkou pomocou začať v tomto svete! A v www.hacervelas.es môžeš vidieť podrobné návody. Odvážiš sa ich uviesť do praxe?