Nádoby na sviečky

Rozsiahly katalóg nádob na sviečky, ktoré sú k dispozícii v rôznych tvaroch, veľkostiach, materiáloch a farbách. Pozri sa a získaj svoj obľúbený model na vytvorenie sviečok doma!

Nádoby na sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Predaj nádob na sviečky

Široká škála nádob na sviečky, k dispozícii sú v rôznych tvaroch, veľkostiach, materiáloch a farbách. Pozri sa a získaj tvoj obľúbený model, na domácu výrobu sviečok.

Nájdeš tu nádoby na sviečky zo skla, recyklovaného skla, plastu alebo metakrylátu. Všetky veľmi dobre odolávajú vysokým teplotám a sú kvalitné. V produktovom popise každého z nich nájdeš viac informácií o ich technických vlastnostiach, rozmeroch a kapacite.

Plastové nádoby na sviečky majú veľkú výhodu: nevytvárajú vzduchové bubliny, takže konečný výsledok je dokonalý. Je to preto, že plast nevychladne a udržiava sa pri dobrej teplote. Pretože medzi teplotou sviečky a teplotou nádoby nie je veľký kontrast, nevytvárajú sa tam žiadne škvrny ani vzduchové bubliny. Môžeš si tiež kúpiť cementové nádoby na sviečky, jeden z dekoratívnych trendov súčasnosti. Majú rustikálny nádych, ideálny na zdobenie vonkajších priestorov. Výroba sviečky vo vnútri je veľmi jednoduchá, akoby sa to robilo v akejkoľvek inej nádobe.

Ďalšou možnosťou je zvoliť si kryštál. Samozrejme, spracovanie si vyžaduje väčšiu pozornosť, aby sa zabránilo škvrnám a vzduchovým bublinám. K tomu dochádza, keď je medzi nádobami a sviečkou (roztavený vosk a je tam veľký teplotný kontrast. Aby sa tomu zabránilo, našou radou je ponoriť sklenené nádoby do veľmi horúcej vody a pred naliatím roztaveného vosku ich dobre osušiť.

Ako používať nádoby na sviečky? Veľmi jednoduché

1. Vosk GV-35 roztop na miernom ohni v hrnci.

2. Pridaj aromatickú esenciu a tekuté farbivo. Na sviečky v sklenených nádobách môžete pridať až 10% esencie, pokiaľ sa používa prísada do fixátora parfumov sviečok.

3. Naplň zvolenú nádobu na sviečku a umiestni knôt, keď vosk začne tuhnúť, ale je stále horúci.

V Gran Velada si môžeš kúpiť veľkoobchodne a maloobchodne nádoby na sviečky . Zadaj objednávku online a dostaneš ju na uvedenú adresu. Sviečky v sklenených nádobách, ktoré dostaneš, budú ideálnym detailom pre svadby, krsty,prvé sväté prijímania. V našom internetovom obchode nájdeš všetky materiály na ich výrobu a nekonečné množstvo výrobkov na ich ozdobenie, ako sú samolepky, keramické ozdoby . Získajš jedinečné a exkluzívne výtvory ľahko a rýchlo s našimi sviečkami!