Včelí vosk

V Gran Velada máme k dispozícii rôzne druhy včelieho vosku, každý s iným použitím. Špecifické vosky na sviečky ponúkame vo forme perál alebo vo veľkom množstve, v porciách alebo kúskoch. V oboch prípadoch ide o čistý včelí vosk najvyššej kvality, z ktorého boli odstránené len nečistoty a majú charakteristickú žltú farbu a príjemnú medovú vôňu. V prípade včelieho vosku pre kozmetiku ide o vosky s kozmetickými certifikátmi, ktoré zaručujú kvalitný certifikovaný produkt. Používajú sa ako prírodný emulgátor do kozmetiky. Emulgátory sú nevyhnutné pri výrobe krémov od základu, pretože umožňujú spojenie vody a oleja, čo sú dve základné zložky krémov. Krém je výsledkom spojenia vodnej fázy s tukovou fázou, teda vody alebo hydrolátov s olejmi, maslami alebo tukmi.

Včelí vosk

Najnovšie príspevky na blogu

V spoločnosti Gran Velada ponúkame až 7 rôznych druhov včelieho vosku, každý s iným použitím.

Čo je včelí vosk

Včelí vosk je produkt získaný z úľov, v podstate je to materiál, ktorý včely používajú na stavbu svojich hniezd.

Včelí vosk sa tradične používa na výrobu sviečok, ale takisto aj v prírodnej kozmetike vďaka svojim vlastnostiam ako prírodný emulgátor, ktorý dodáva kozmetike konzistenciu. Okrem toho je dobrým zmäkčovadlom, ktorý pomáha hydratovať a chrániť pokožku. Medzi spôsoby použitia včelieho vosku v kozmetike môžeme zaradiť výrobu krémov, mydiel, mastí, balzamov na pery atď.

Použitie včelieho vosku

V spoločnosti Gran Velada máme rôzne druhy včelieho vosku, pričom každý z nich má iné použitie.

Špecifické vosky na sviečky nájdeš v perlovom formáte alebo voľne ložené, v porciách alebo kusoch, v oboch prípadoch ide o čistý včelí vosk najvyššej kvality, z ktorého boli odstránené len nečistoty, a v oboch prípadoch má charakteristickú žltú farbu a príjemnú medovú vôňu.

V prípade včelích voskov na kozmetiku ide o certifikované kozmetické vosky, pri ktorých máte záruku, že používate výrobok certifikovanej kvality. Používajú sa ako prírodný emulgátor do kozmetiky. Emulgátory sú pri výrobe krémov od základu nevyhnutné, pretože umožňujú spojenie vody a oleja, dvoch základných zložiek krémov.

Krém je výsledkom spojenia vodnej fázy s tukovou fázou, teda vody alebo hydrolátov s olejmi, maslami alebo tukmi.

Kde kúpiť včelí vosk

V Gran Velada máme veľa druhov včelieho vosku. Vstúp do nášho internetového obchodu a zisti, ktorý je ideálny pre aplikáciu, ktorú potrebuješ. Máme tiež mnoho podrobných receptov s včelím voskom ako hlavnou zložkou.