3D formy na sviečky

3D formy na sviečky sú ideálne na výrobu originálnych a veľmi zábavných tvarov. Ak chceš uniknúť klasickým, tieto formy sú to, čo hľadáš! Zvieratá, kvety, sladkosti, geometrické tvary ... Katalóg, z ktorého si môžeš vybrať, je veľmi rozsiahly! Navyše sú ľahko použiteľné vďaka tomu, že sú vyrobené z silikónu, materiálu, ktorý im poskytuje odolnosť, trvanlivosť, nepriľnavosť a flexibilitu. Môžeš sa rozhodnúť len pre jednu? Pozri sa a získaj tvoje obľúbené! A pre naučenie sa používať ich, stiahni si zadarmo manuál na výrobu 3d foriem na sviečky a veľmi užitočnými informáciami. Tu nájdeš všetko potrebné na používanie 3d foriem na sviečky. Silikónové 3D formy na sviečky sú ľahko použiteľné. Praktický tip? Prvým krokom je navinutie sviečky, aby bola výroba jednoduchšia. Stačí ich vložiť do otvoru na základni a prejsť celou formou. Potom ich upevníš na hornom konci držiakom sviečky.

3D formy na sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

3D formy na sviečky

S 3D formami na sviečky získaš veľkolepé vzory! Jedná sa o formy v 3d rozmeroch, ktoré sú k dispozícii s veľmi rozmanitými tvarmi. Môžeš si vyrobiť sviečku prakticky s akýmkoľvek tvarom, aký si dokážeš predstaviť. Zvieratá, ovocie, sladkosti, kvety...

A ak si myslíš, že 3D formy na sviečky bude ťažké vyrobiť, nič nie je jednoduhšie. Je veľmi ľahké s nimi vyrobiť sviečky! Dôvod? Materiál, z ktorého sú vyrobené. A je to tak, že silikón ich robí nepriľnavými a pružnými, to znamená, že vosk sa nelepí a môže byť tiež ohnutý, aby extrahoval postavu.

Väčšina foriem na sviečky sa navyše dodáva s otvormi na uľahčenie roztavenia. Týmto spôsobom môžeš vyklopiť sviečku bez zlomenia, niečo zásadné vo formách s mnohými detailmi a zložitými tvarmi. Aby sa zabránilo vytekaniu vosku počas plnenia formy, používaj plastové formičky. Je nevyhnutné, aby boli také, aké boli kúpené, aby spracovanie prebehlo správne. Potom počas rozbaľovania stačí odstrániť gumičky a vybrať sviečku. Preto je veľmi pohodlné s nimi pracovať!

K tomu musíme dodať, že 3D formy na sviečky vynikajú aj tým, že sú odolné a trvanlivé. Preto dokonale odolávajú vysokým teplotám roztaveného vosku bez deformácie. Môžeš ich použiť toľkokrát, koľkokrát chceš!

3D silikónové formy na sviečky

3D silikónové formy na sviečky sa ľahko používajú. Praktické rady? Najskôr navleč knôt, aby sa ulahčila príprava. Stačí ho vložiť cez otvor základne a prejsť ho po celej dĺžke formy. Potom ho drž na vrchu stojanom na knôt.

Akonáhle je knôt na svojom mieste, jednoducho naplň formy 3D silikónových sviečok roztaveným a farebným voskom. Fantázii sa medze nekladú! Nechaj ich vyschnúť v priestore bez náhlych zmien teploty a bez prievanu a rozviň sviečku, keď je veľmi chladno, ako sme vysvetlili.

Po dokončení odstráň zvyšky vosku, ktoré môžu zostať, a osuš ich. Odporúča sa uchovávať formy na výrobu sviečok v priestore bez vlhkosti a bez priameho svetla. Týmto spôsobom ti budú slúžiť na viacnásobné použitie. A sú veľmi odolné. Samozrejme, nepoužívaj ostré predmety, ktoré ich môžu kedykoľvek poškodiť. Dodržiavanie týchto odporúčaní ich udrží neporušené po dlhú dobu.

predaj 3D formy na sviečky

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť formy na 3D sviečky. Vybav svoju objednávku online pohodlne, rýchlo a bezpečne. Musíš sa len zaregistrovať ako zákazník a získať prístup k požadovanej forme. Okrem toho tu nájdeš zvyšok materiálov, ktoré potrebuješ na výrobu ručne vyrábaných sviečok.

Maj na pamäti, že väčšina foriem na sviečky z včelieho vosku sa vyrába na objednávku, takže dodacia lehota je dlhšia. Samozrejme, garantujeme kvalitu a snažíme sa termíny čo najviac skrátiť.

V blogu www.hacervelas.es môžeš vidieť návody, kde je krok za krokom vysvetlené, ako používať tieto formy pre 3D sviečky. Objavíš tiež oveľa viac nápadov. A ak sa chceš dozvedieť všetko o tomto obchode, stiahni si bezplatný manuál na výrobu sviečok.