Sada ako vyrobiť kokosové telové maslo. Materiál a návod

Domáce kokosové telové maslo

S touto súpravou od Gran Velada si môžeš vyrobiť domáce kokosové telové maslo za pár minút. Je to také jednoduché! Sada obsahuje všetko potrebné: prísady a návod krok za krokom. Získaš 5 nádbalení s objemom 50 ml, a tak môžeš mať telové maslo stále pri sebe.

Výsledok? Domáce kokosové telové maslo, ktoré pomôže hĺbkovo vyživiť tvoju pokožku. Toto telové maslo je ideálne na regeneráciu, hydratáciu a zjemnenie pokožky. Navyše bude mať veľmi príjemnú vôňu.

Recept na kokosové telové maslo

Toto sú ingrediencie obsiahnuté v súprave na prípravu kokosového telového masla:

Základným materiálom pre receptúru kokosového telového masla je základné maslo pripravené na obohatenie. Je vyrobené z rastlinných masiel a vyniká svojimi hydratačnými a vyživujúcimi vlastnosťami.

V tomto prípade sme na jeho obohatenie zvolili kokosový olej, prírodnú zložku s ochrannými, regeneračnými a hydratačnými účinkami, ktorá je dokonalým doplnkom k základnému maslu! Vďaka aromatickej esencii bude nádherne voňať. Nesmie chýbať ani vitamín E, antioxidant, ktorý pomôže konzervovať kokosové telové maslo a zabráni jeho žltnutiu..

Ako vyrobiť kokosové telové maslo

Tu ti krok za krokom vysvetlíme, ako si vyrobiť kokosové telové maslo. Uvidíš, že je to veľmi jednoduchý a rýchly recept, vhodný pre všetky pokročilosti! V podstate len zmiešaš ingrediencie a zabalíš ho. Nezabudni tiež, že súčasťou súpravy je podrobný, ľahko použiteľný návod na použitie.

  • Základné telové maslo a kokosový olej mierne zohrej.
  • Zmiešaj obe zložky a intenzívne ich premiešaj. Je dôležité ich premiešať dôkladne, aby získal správnu štruktúru.
  • Pridaj aromatickú kokosovú esenciu a vitamín E a opäť premiešaj.
  • Naplň nádoby a ozdob viečka nálepkami.

 V štyroch jednoduchých krokoch budete mať pripravené domáce kokosové telové maslo. Odvážte sa to skúsiť, pretože výsledky stoja za to!

Kde kúpiť kit na výrobu kokosového telového masla?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť kit na prípravu kokosového telového masla , a môžeš si ho ľahko vyrobiť doma. Tiež tu nájdeš mnoho ďalších súprav a sád, na ľahký začiatok vo svete handmade produktov. Prezri si ich a získaj svoj obľúbený! Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo