Íly

Široký výber hliny, 100% prírodné, ideálne na výrobu masky, mydla alebo telových obalov doma. V Gran Velada si môžete kúpiť hlinu, prvotriedny prísad, ktorý vám pomôže starostlivo o vašu pokožku, vďaka jej astringentným, upokojujúcim a regeneračným vlastnostiam.

Íly

Najnovšie príspevky na blogu

Predaj ílov

Široký sortiment ílov, 100% prírodné, ideálne na výrobu masiek, mydiel alebo telových zábalov. V Gran Velada si môžeš kúpiť íl, najkvalitnejšiu ingredienciu, ktorá ti pomôže starať sa o pokožku vďaka svojim adstringentným, upokojujúcim a regeneračným vlastnostiam.

Kozmetické íly pomáhajú pri liečbe lupín a akné až po podráždenie alebo mierne bolesti svalov. Majú širokospektrálne použitie a sú na dosah ruky, taktiež sú ekonomické a veľmi univerzálne. Môžeč íly zahrnúť do mnohých receptúr na ručne vyrábanú kozmetiku.

V Gran Velada máš k dispozícii rôzne druhy ílov , už len stačí vybrať si a kúpiť tú, ktorá najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. íly si môžeš kúpiť veľkoobchodne a maloobchodne s množstevnými zľavami, ktoré sa už na výrobok vzťahujú. Získaj niektorý z našich ílov na kozmetiku a zahrň ich do svojich výrobkov!

Íly majú prospešné účinky na pokožku: čistia, upokojujú a regenerujú. Sú detoxikačné a dezinfekčné, takže ľahko odstraňujú rôzne nečistoty. Okrem toho ich bohatý obsah minerálov prispieva k regenerácii poškodených tkanív. Napríklad obsahujú horčík, vápnik, železo, oxid kremičitý, meď

V Gran Velada si môžeš kúpiť ílový prášok. Stačí si vybrať tvoj obľúbený a spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Ak chceš poznať všetky ich vlastnosti, klikni na každý z ílov a môžeš si prečítať jeho produktový popis. Na našom internetovom obchode môžeš tiež pohodlne vybaviť nákup.

Íly pre kozmetiku

íly majú mnoho vlastností, ktoré sú dobre využiteľné pri výrobe kozmetiky. Vo všeobecnosti sa vyznačujú antibakteriálnym, detoxikačným a revitalizačným účinkom. Okrem toho každý špecifický typ ílu poskytuje určité výhody pre starostlivosť o pokožku a vlasy.

Ak íly vynikajú niečím v kozmetike, je to pre ich antiseptické a antimikrobiálne vlastnosti, preto sa používajú pri vývoji liečby proti akné a lupinám. Pomáhajú aj odstraňovať nečistoty a čistiť pokožku do hĺbky. Okrem toho minerály v nich obsiahnuté pomáhajú pokožke revitalizovať a vyzerať sviežejšie.

Íly sú ideálne pre citlivú a mastnú pleť, aj keď môžu byť použité na všetky typy pleti a vlasov. V závislosti od toho, aké sú tvoje potreby, si môžeš vybrať vhodný tip ílu, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Samozrejme, je dôležité mať na pamäti jednu vec: nie všetky íly sú vhodné pre kozmetiku. Ich nákupom v špecializovanom obchode, ako je to v našom prípade, sa uistííš, že spĺňajú všetky požiadavky, pretože inak môžu obsahovať baktérie alebo nejaký druh huby.Takže pokračuj a nakupuj íly v našom internetovom obchode a budeš mať zaručenú kvalitu!

To, čo odlišuje niektoré íly od ostatných, je hlavne farba. Nie sú zafarbené, ale sfarbenie závisí vo veľkej miere od koncentrácie, ktorú majú oxidu železa a horčíka. Okrem toho jeho tónb farby určí, aké má kozmetické vlastnosti.

Íly, ktoré majú vysoké percento oxidu železa, sú zvyčajne červenkasté a žltkasté, zatiaľ čo meď poskytuje zelenkavú farbu. Neprítomnosť tohto typu minerálov spôsobuje, že íly sú bezfarebné.

Íly pre masky

Hľadáš íly pre masky? Si na správnom mieste a íly Gran Velada sú na tento účel ideálne. Je to veľmi jednoduchá prísada na prípravu doma vyrábanej kozmetiky, ktorá ti umožní využiť všetky vlastnosti týchto minerálov. Okrem ílov pre masky nájdeš v Gran Velada všetky materiály a prísady, ktoré budeš potrebovať na ich výrobu doma. Sú veľmi jednoduché a môžeš si ich prispôsobiť podľa tvojich predstáv.

S našimi ílmi pre kozmetiku si môžeš nielen vyrobiť svoje vlastné masky, ale sú tiež ideálne na výrobu rôznych druhov mydiel, čistiacich prostriedkov na tvár, šampónov, gélov, telových zábalov ... Môžeš si dokonca pripraviť ílové kúpele alebo obklady a využiť tak protizápalový účinok niektorých ílov. Sú ideálne na zmiernenie miernej bolesti svalov. Vytvor hustú pastu, rozlož ju a zabaľ oblasť uterákom, aby sa mohlo uvoľňovať teplo. Je to domáci liek, ktorý bude veľkou pomocou pri rôznych bolestiach svalov.

Vyťaž maximum z našich ílov a stav na kvalitné prírodné prísady pre tvoje výrobky. Pamätaj, že v Gran Velada máš k dispozícii všetko, čo potrebuješ.