Ezoterické súpravy

Ak sa ti páči svet bielej mágie a esoteriky, pozri sa na esoterické sady Gran Velada. S nimi môžeš vykonávať rôzne rituály na prilákanie lásky, šťastia, úspechu v práci, peňazí, prerušenie toxických vzťahov, odstránenie zlých vplyvov ...

Ezoterické súpravy

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Ezoterická súprava

Ak máš nadšenie pre svet bielej mágie a ezoteriky, pozri sa na ezoterické súpravy Gran Velada. S týmito remeselnými súpravami pre dospelých môžeš robiť rôzne rituály na prilákanie lásky, šťastia, úspechov v práci, peniazeaby sa prerušili toxické vzťahy, odvrátili zlé vplyvy ...

Konkrétne v ezoterickej súprave nájdeš potrebné materiály na výrobu rôznych typov sviečok; Sviečky, ktoré sa neskôr stanú protagonistami tvojich rituálov bielej mágie. Môžeš napríklad vyrobiť sviečku vo forme nožníc a neskôr ju použiť na strihanie väzieb.

V ezoterickej súprave nájdeš všetky potrebné materiály a návod na jej tvarovanie. Akonáhle ho máš pripravený, stačí uviesť svoj rituál do praxe. Ak chceš inšpiráciu, pozývame ťa na náš blog www.blog.granvelada.sk. Nájdeš tam rôzne typy rituálov, ktoré môžeš zaviesť do praxe doma.

Tu nájdeš aj ezoterickú súpravu súvisiacu s čakrami. Konkrétne môžeš urobiť sviečku 7 dní, ktorá je spojená s každou z čakier. Môžeš ju zapnúť doma a meditovať a harmonizovať emócie.

V produktovom popise každej ezoterickej súpravy nájdeš viac informácií o rituáli, ktorý sa s nimi dá robiť, o zložkách, ktoré obsahuje a o tom, ako ho používať. Uvidíš, že všetky majú niečo spoločné: sú jednoduché, perfektné, ak začínaš vo svete ezoteriky.

Vyber si jednu z našich remeselných súprav a začni tieto rituály uvádzať do praxe! Keď sa naučíš, ako ich vyrobiť pomocou ezoterickej štartovacej súpravy, môžeš si materiály kúpiť samostatne a pokračovať vo tvojich rituáloch. Okrem toho v internetovom obchode Gran Velada nájdeš esencie a aromatické rastliny, ktoré môžeš použiť pre tvoje domáce kúzla.