Súpravy, ktoré ťa naučia, ako vyrobiť domáce osviežovače vzduchu

S našimi iniciačnými súpravami na výrobu domácich vonných tyčiniek môžeš ľahko a lacno vyrobiť vonné tyčinky. Zdob si svoj dom a zároveň ho osviež voňavými vôňami. Buď kreatívni a osviež tvoj dom vonnými tyčinkami pre každý vkus. S našimi iniciačnými súpravami ti ukážeme, ako ich vyrobiť a môžeš si tvoj dom ľahko a lacno osviežiť najlepšími vôňami.

Súpravy, ktoré ťa naučia, ako vyrobiť domáce osviežovače vzduchu

Najnovšie príspevky na blogu

All-inclusive súpravy na výrobu domácich osviežovačov vzduchu

So štartovacími súpravami na výrobu domácich osviežovačov vzduchu budeš môcť vyrábať osviežovače vzduchu jednoduchým a ekonomickým spôsobom. Ozdob tvoj domov, zatiaľ čo ho necháš voňať ako kúzlo. Buď kreatívni a aromatizuj tvoj domov osviežovačmi vzduchu pre všetky vkusy.  S našimi štartovacími balíčkami ťa naučíme, ako ich vyrobiť a môžeš ľahko a lacno parfumovať tvoj domov tými najlepšími vôňami.

Prispôsob si každý domáci osviežovač vzduchu tak, ako chceš a môžeš sa pochváliť pred tvojou rodinou a priateľmi. Ak chceš, môžeš ich aj darovať, bude to pekný darček a predovšetkým veľmi praktický a užitočný.

Maj tvoj dom vždy pripravený, bez zápachu a nastavený takže sa môžeš cítiť ako v útočisku pokoja a vyrovnanosti. Vytvor rôzne domáce osviežovače vzduchu a rozlúč sa so zápachom.

Remeselná súprava pre tínedžerov , podpor rozvoj a sebaúctu pomocou remeselných súprav. 

Kompletné súpravy na výrobu Mikádosu

Jednou z možností domácich osviežovačov vzduchu je osviežovač vzduchu mikado. Potrebuješ iba fľašu, kde sa esencia bude spájať s 96 ° alkoholom, niektorými drevenými tyčinkami a ak chceš, môžeš im dať dotyk s osobnou dekoráciou s mini sadrovými figúrkami, mašľami alebo nálepkami.

Keď máš zmes už vyrobenú vo fľaši, zavedú sa ratanové tyčinky, ktoré sú zodpovedné za šírenie vône tvojej obľúbenej esencie po celej miestnosti. Tieto tyčinky sú impregnované olejmi esencie a postupne sa šíria po miestnostiach tvojho domova. Sú krásnym dekoratívnym prvkom, ktorý okrem aromatizácie najlepším esenciám dodá tvojmu domovu nádych odlišnosti.

Vonné vosky

Vonné vosky sa často používajú ako domáce osviežovače vzduchu do zásuviek alebo skriniek. Ich spôsob realizácie je veľmi jednoduchý. Stačí urobiť pastu zo sadry a vody, pridať aromatickú esenciu, ktorú každý chce, a naliať ju na formu. Po zaschnutí by sa odformoval a mohla by sa naň umiestniť páska alebo šnúra, aby bolo možné ho zavesiť na tyč skrinky. Alebo bez lana, ktoré by sa dalo vložili do zásuvky. S plynutím času a aby to dobre voňalo, budeš musieť len nastriekať na postavu trochu aromatickej esencie alebo protitypu parfumu.

Na druhej strane a ako ďalší typ domácich osviežovačov vzduchu sú vonné vosky pre horák. Tieto špeciálne vosky sa umiestnia na horáky esencií a pri zapálení sviečky v horáku teplo roztaví vosk, zatiaľ čo uvoľní svoj parfum po celej miestnosti. Umiestni horák do obývacej izby, do miestnosti alebo na pracovisko a osviežovač vzduchu bude voňať po dlhú dobu. Keď sviečka zhasne, vosk vyschne a budeš musieť dať iba ďalšiu sviečku, aby sa to, čo stuhlo, roztopilo a naďalej vyžarovalo svoju príjemnú vôňu.

Aromatické vrecká

Ďalšou možnosťou domácich osviežovačov vzduchu, ktoré sú ideálne na výzdobu tvojich skríň, zásuviek a každej miestnosti vo tvojom dome, sú aromatické vrecká. Máš niekoľko spôsobov, ako ich vyrobiť s aromatickými bylinkami, soľami alebo dokonca vatou. Proces je vo všetkých prípadoch veľmi podobný. V prípade bylín stačí ich vložiť do vrecka a naliať na ne niekoľko kvapiek aromatickej esencie (príslušnej rastliny) a vrecko uzavrieť. Pre soli bude potrebné pridať niekoľko kvapiek aromatickej esencie alebo protitypu spolu s nejakým 96 ° alkoholom, aby sa parfum lepšie rozptýlil, premiešať a naplniť vrecko. A s vatou je potrebné iba odrezať kúsok z nej, vložiť ju do vrecka a naliať niekoľko kvapiek esencie alebo protitypu, ktorý sa ti páči, a vychutnať si jeho nádherné vône!