Sada, ako vyrobiť voňavé keramické dinosaurové pozornosti. Materiály a návod

Súprava na detaily krstu alebo prijímania

Naučte sa, ako vyrobiť vonnú keramiku s touto štartovacou súpravou Gran Velada. Dodáva sa so všetkými potrebnými materiálmi a podrobným návodom na použitie , aby ste mohli bez problémov vypracovať doma. Výsledok? Originálny osviežovač vzduchu v tvare dinosaura! Je perfektné dávať ako dar ako detail krstu alebo prijímania.

Se sú keramické figúrky umiestniť do skriniek, spätné zrkadlo automobilu ... Vydávajú veľmi príjemnú arómu, v tomto prípade detskú vôňu. Táto súprava je ideálna na detaily krstu a prijímania, pretože kartón je možné prispôsobiť menom a dátumom , ktoré uvediete v pozorovaniach rádu.

Súprava je dodávaná so všetkým, čo potrebujete na to, aby boli podrobnosti o krste alebo prijímaní jednoduchým spôsobom a s dobrými výsledkami. Súčasťou balenia je aj príslušenstvo na balenie, aby bol detail dokonalý. Vaši hostia budú nadšení!

Čo obsahuje keramická súprava s vôňou dinosaurov?

Toto sú materiály na výrobu keramiky voňajúcej dinosaurami, ktoré nájdete v súprave:

  • Živica na vodnej báze (600 g)
  • Voňavá keramická forma dinosaurov
  • Detská aromatická esencia (15 ml) (môže sa líšiť v závislosti od dostupnosti)
  • Alkohol 96 ° v spreji (35 ml)
  • Malé kartóny od dinosaurov prispôsobené na balenie (18 und)
  • Páska Grosgrain (4 m)
  • Celofánové vrecká 10x15 cm (18 und)

Celkovo dostanete 18 podrobností, ktoré môžete poskytnúť hosťom. Ľahko sa vyrábajú a zapamätajú si, že kartón prispôsobíme názvom a dátumom, ktorý uvediete v pozorovaniach objednávky. V prípade, že ide o zložený názov alebo s mnohými znakmi, dizajn sa môže mierne líšiť, aby sa prispôsobil dostupnému priestoru.

Ako vyrobiť keramiku s vôňou dinosaurov

Toto je krok za krokom , aby ste si vonnú keramiku vyrobili doma. Nezabudnite, že tlačené a podrobné pokyny nájdete v súprave. Musíte sa len pustiť do práce a postupovať podľa pokynov.

  • Zmiešajte 9 g vody a 32 g živice a miešajte niekoľko minút. Musíte získať tenké, homogénne cesto bez hrudiek.
  • Naplňte formu a prejdite špáradlom tak, aby neexistovali žiadne bubliny.
  • Nechajte ich úplne vyschnúť. Je dôležité, aby boli figúrky dobre vysušené, aby sa pri vybratí z formy nerozbili.
  • Zmiešajte 35 g 96 ° alkoholu s 15 g aromatickej esencie a postriekajte zadnú stranu figúrok aromatickou zmesou. Počkajte niekoľko minút, kým nevyschnú.
  • Vložte pásku do otvoru na obrázku a vložte ju do lepenky na balenie. Kartón vložte do celofánového vrecka a zatvorte ho.

Vaše voňavé keramické figúrky budú pripravené na rozdávanie. Perfektný detail, ktorý prekvapí vašich hostí! A je originálny, praktický a veľmi funkčný.

Kde kúpiť súpravu na výrobu voňavej dinosaurej keramiky?

V hre Gran Velada si môžete kúpiť súpravy na výrobu voňavej keramiky, ako je tento dinosaurus. Máme široký katalóg súprav, pomocou ktorých môžete robiť podrobnosti o rôznych typoch udalostí. Stačí sa zaregistrovať ako zákazník a spracovať svoju objednávku online. Jednoducho, rýchlo, pohodlne a bezpečne!

UKÁŽEME TI AKO NA TO