Vosk na sviečky v skle GV-35

Vosk na sviečky v skle

GV-35 vosk na sviečky v skle je špeciálny vosk , ktorý je určený na plnenie nádob. Je to jedinečná zmes voskov, ktorá poskytuje veľmi dobré výsledky pri tomto type spracovania. Hlavnou zložkou je rastlinný vosk, ktorý tvorí väčšinu jeho zloženia..

Tento vosk na výrobu sviečok v skle sa veľmi pohodlne používa a podľa pokynov, ktoré uvádzame nižšie, uvidíš, ako pracovať, aby bol finálny produkt bez škvŕn, trhlín alebo hrudiek. Získaj perfektný povrch pre všetky tvoje výtvory! Je to veľmi jednoduchá technika so skvelými výsledkami. Okrem toho sú farby živé a svetlé. Do tohto typu vosku je možné pridať viac esencie ako pri iných. 

Vosk na výrobu sviečok v skle

Vosk na výrobu sviečok v skle je hlavnou zložkou, ktorú budeš potrebovať pri výrobe. Je to špeciálny vosk, s ktorým sa jednoduchým spôsobom dosahujú veľmi dobré výsledky. Ostatné ingrediencie, ktoré budeš potrebovať:

  • Aromatická esencia
  • Tekuté farbivo
  • Voskovaný knôt
  • Nádoby

V internetovom obchode Gran Velada máme k dispozícii širokú škálu nádob na výrobu sviečok v skle. K dispozícii je sklo, recyklované sklo, polykarbonát ... Pozri sa a nájdi svoj obľúbený!

Maj na pamäti, že ak do tohto vosku pridáš farbivo a esenciu, pravdepodobne stvrdne, čo ovplyvní spaľovanie sviečky, a teda aj knôtu. Preto sa odporúča vyskúšať knôt väčší ako ten, ktorý by zodpovedal iba priemeru nádoby. Napríklad, ak sa chystáš použiť farbivo a esenciu na výrobu sviečok a sklo má priemer 5 cm, bolo by vhodné použiť 6-7 cm knôt.

Vyrob si sviečky v skle

S týmto voskom bude pre teba veľmi ľahké vyrobiť sviečky v skle. Tu je návod krok za krokom:

  • Vosk GV-35 roztop v hrnci na miernom ohni. Môže sa roztaviť spolu so 4% parfumovou fixačnou prísadou, aby sviečky mali intenzívnejšiu arómu.
  • Akonáhle sa vosk roztopí, pridaj aromatickú esenciu (až 10%) a niekoľko kvapiek tekutého sviečkového farbiva. Dobre premiešaj, aby sviečkový vosk dokonale integroval pridané zložky.
  • Keď ma vosk teplotu asi 62 °, nalej ho do vybraných nádob. Ak sú zo skla, maj na pamäti, že by nemali byť veľmi studené, aby medzi nádobou a horúcim voskom nebol veľký teplotný rozdiel.
  • Nechaj vosk na výrobu sviečok v pohári tuhnúť a umiestni knôt do stredu sviečky. Môžeš si pomôcť vodiacou špajdľou. Zostáva len čakať, kým vosk úplne nevyhladne.

S týmto jednoduchým návodom krok za krokom a našim voskom, bude výroba sviečok v skle veľmi jednoduchá. Odváž sa ich skúsiť prispôsob si sviečky podľa svojich predstáv!

Kde kúpiť vosk na sviečky v skle?

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť vosk na sviečky v skle. Nájdeš tu aj ostatné materiály potrebné na výrobu sviečok v skle. Zadaj objednávku pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (394.1k)

List Stiahnuť (467k)

Te mostramos cómo