Formy na veľké sviečky

Ak uvažuješ o vytvorení viacerých sviečok, veľké formy na sviečky sú to, čo potrebuješ. S nimi bude veľmi pohodlné vyrobiť ich doma ručne a prispôsobiť ich. Nájdeš od najklasickejších po iné s odvážnejšími a originálnejšími tvarmi. Pozri sa a pozri si všetky modely, ktoré máš k dispozícii! Okrem toho sú k dispozícii v rôznych materiáloch, od silikónu po plast alebo kov. S veľkými formami na sviečky z našej online obchodu dosiahneš tvar svojich diel. A ak máš nadšenie z remeselného sveta sviečok, teraz si stiahni zadarmo manuál na výrobu sviečok. Tu máš k dispozícii všetko, čo potrebuješ.

Formy na veľké sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na veľké sviečky

Chceš si vyrobiť veľké sviečky ručne? Potom sú formy na veľké sviečky to, čo hľadáš. Pomôžu ti ich tvarovať a pohodlne sa používajú! Tu nájdeš rôzne modely, na vyýrobu sviečok, o ktorých by sa ti ani nesnívalo. Najlepšie zo všetkého? Budú úplne prispôsobené, s tvarom, vôňou a farbou, ktorú uprednostňuješ, takže sa pozri a získaj všetko, čo potrebuješ.

Mať kvalitné formy na sviečky je veľmi dôležité, aby bol výsledok uspokojivý. Podstatné je, že sú odolné, najmä voči teplu, pretože teplota nalievania vosku je zvyčajne vysoká. Všetky formy na veľké sviečky , ktoré tu nájdeš, spĺňajú tento predpoklad.

Čím sa líšia od iných foriem? Ich veľkosť, to je hlavná zvláštnosť. Jedná sa o formy, ktoré sú špeciálne navrhnuté na výrobu veľkých sviečok, či už sviečok niekoľkých knôtov alebo vzorov rôznych tvarov. Na výber sú rôzne možnosti!

Ak sa chystáš vyrábať veľké sviečky s niekoľkými knôtmi, je najlepšie zvoliť formy na veľké sviečky vyrobené z plastu alebo kovu. Sú tuhé, tvrdé, odolné a veľmi konzistentné a s nimi sa dosahujú veľmi hladké sviečky bez pórov alebo bublín. Výsledok je perfektný!

Formy na výrobu sviečok

Tento typ foriem na výrobu sviečok nemá základ a vo všetkých prípadoch musíš použiť uvoľňovací prostriedok. Musíš ho aplikovať na vnútornú stranu formy a dobre ju rozotrieť tak, aby nedošlo k vzniku škvŕn. Odporúčame ti, urobiť to štetcom alebo kuchynským papierom.

Potom umiestni formy tak, aby sviečky boli vo zvislej polohe na studenom a hladkom povrchu. Keď je vosk pripravený, nalej trochu do spodnej časti foriem a počkaj niekoľko minút, kým nevyschne, aby bola základňa utesnená a vosk nevyšiel.

Umiestni niekoľko vodiacich tyčí rozložených vo formách pre veľké sviečky a drž ich na vrchu stojanom. Úplne naplň formu a nechaj ju vyschnúť na mieste bez prievanu a bez náhlych zmien teploty. Zostáva len rozložiť a umiestniť knôt namiesto tyčí!

Formy na sviečky

V našom internetovom obchode sme ti dali k dispozícii aj silikónové formy na sviečky . V tomto prípade vynikajú tým, že majú rôzne tvary, výsledok bude veľmi nápadný a originálny! Pozri sa na možnosti a získaj formu, ktorá sa ti najviac páči. 

Tieto formy majú tri základné vlastnosti: odolnosť, nepriľnavosť a flexibilitu. Preto sú veľmi odolné a sviečky sa ľahko odvíjajú. Maj na pamäti, že sú také veľké, takže sa dajú ľahko roztaviť, majú otvory. Týmto spôsobom môžeš bez problémov extrahovať sviečku.

Ako sa používajú silikónové formy na sviečky? Prevlečte knôt, vlož cez otvor v základni a prejdi ho po celej dĺžke formy. Potom ho drž na vrchu stojanom na knôt. Naplň ho a nechaj ho vyschnúť v priestore bez náhlych zmien teploty a bez prievanu. Keď je vychladnutý, môžeš sviečku vybrať.
Aby sa udržali v dobrom stave, treba ich čistiť, sušiť a skladovať v priestore bez vlhkosti a bez priameho svetla. Týmto spôsobom ti budú slúžiť na viacnásobné použitie.

Kúp si formy na veľké sviečky

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť formy na veľké sviečky. Spracuj svoju objednávku pohodlným, rýchlym a bezpečným spôsobom. Musíš sa len zaregistrovať ako zákazník a získať prístup k požadovanej forme. Maj na pamäti, že mnohé formy pre veľké sviečky sa vyrábajú na objednávku, takže dodacia lehota môže byť dlhšia. Okrem toho tu nájdeš zvyšok materiálov, ktoré potrebuješ na výrobu ručne vyrábaných sviečok.

V blogu si môžeš pozrieť www.hacervelas.es podrobné návody. Objavíš tiež nekonečné nápady, ktoré môžeš uviesť do praxe. A ak sa chceš dozvedieť všetko o tomto kreatívnom svete, stiahni si bezplatný manuál na výrobu sviečok.