Tekuté farbivá na sviečky

Ak hľadáš, kde kúpiť tekuté farbivá na farbenie tvojich domácich sviečok, v online obchode Gran Velada nájdeš širokú paletu odtieňov. Máme rôzne odtiene žltých, oranžových, červených, ružových, fialových, modrých, zelených a neutrálnych odtieňov.

Tekuté farbivá na sviečky

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Kde kúpiť tekuté farbivá?

Ak hľadáš, kde kúpiť tekuté farbivá na farbenie domácich sviečok, v internetovom obchode Gran Velada nájdeš širokú paletu odtieňov. Máme rôzne odtiene žltej, oranžovej, červenej, ružovej, fialovej, modrej, zelenej a neutrálnych tónov.

Hlavnou výhodou tekutých farbív je, že sú už zriedené, čo značne uľahčuje remeselné spracovanie sviečok. Tieto farbivá sú veľmi pohodlné a sú už pripravené na pridanie do tekutého parafínu. S nimi získaš veľmi krásne farby a urobíš to rýchlo a ľahko.

Tekuté farbivá na sviečky Gran Velada sú k dispozícii v nádobách rôznych formátov a všetky sú veľmi praktické. A dodávajú sa s uzáverom kvapkadla, takže môžeš farbu pridávať kúsok po kúsku.

Paleta farieb, ktorú sme vytvorili, je založená na znalostiach a kritériách nášho dizajnérskeho tímu. Samozrejme, musí byť jasné, že ide o subjektívnu interpretáciu, pretože každá osoba môže mať inú víziu rovnakej farby.

Navrhnutím širokej palety farieb sa snažíme prispôsobiť všetkým vkusom a predovšetkým uľahčiť výrobu zmesi našim zákazníkom. Ak chceš vytvoriť vlastnú škálu farieb od nuly, môžeš to urobiť tak, že sa uchýliš k primárnym farbám. Týmto spôsobom získaš tóny, ktoré sú úplne podľa tvojich predstáv. Ponúkame ti všetky možnosti, pre ktoré sa rozhodneš, že najlepšie vyhovujú tvojim potrebám.

Uvidíš, ako je práca s týmito tekutými farbivami veľmi jednoduchá. Keď sa roztavil parafín alebo vosk, stačí pridať niekoľko kvapiek farby, ktorá sa ti páči, a dobre premiešať. Týmto spôsobom sa farba lepšie rozptýli a zafarbí všetok parafín.

Sú to koncentrované, vysoko kvalitné farbivá, takže na farbenie vosku alebo parafínu stačí niekoľko kvapiek. Samozrejme, všetko bude závisieť od intenzity tónu, ktorý chceš dosiahnuť. Rovnaké farbivo môže poskytnúť pastelové tóny alebo živšie a nápadnejšie tóny v závislosti od množstva, ktoré použiješ. Je dôležité nepridávať viac ako je potrebné , pretože ak je parafín nasýtený, môže dekantovať a škvrny farby zostanú nerozptýlené.

Ak chceš skontrolovať, aký bude konečný výsledok vo sviečke, z Gran Velada odporúčame vykonať malé farebné testy. Je to jednoduchý trik, pomocou ktorého môžeš získať predstavu o tom, aká bude tvoja sviečka. Spočíva v položení kvapky parafínu s farbivom na studený povrch. Veľmi rýchlo zaschne a budeš môcť vidieť farbu, ktorá zostáva. Maj na pamäti, že konečný odtieň bude trochu tmavší, pretože viac parafínu bude nepriehľadnejší.

Tieto farbivá poskytujú veľmi dobré výsledky a už zriedené majú veľkú výhodu, že nebudeš mať hrudky bez dispergovania. Preto sú tekuté farbivá ideálne, ak začínaš s prípravou domácich sviečok.