formy na priesvitné parafínové sviečky

Formy na parafínové sviečky, ideálne na vytvorenie dutých sviec. V Gran Velada nájdeš širokú škálu formy na voskové sviečky s veľmi rôznymi tvarmi. S nimi môžeš vytvoriť svoje vlastné sviečky doma s rôznymi technikami. Všetko závisí od formy, ktorú použiješ!

formy na priesvitné parafínové sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na priesvitné parafínové sviečky

Formy na priesvitné parafínové sviečky, ideálne na výrobu dutých sviečok. V Gran Velada nájdeš širokú škálu foriem pre priesvitné parafínové sviečky s veľmi odlišnými tvarmi. S nimi si môžeš vytvoriť vlastné lampáše doma rôznymi technikami. Všetko závisí od formy, ktorú používaš!

Okrem tvaru sa líši od niektorých foriem pre parafínové sviečky až po iné materiál, z ktorého sú vyrobené. Zvyčajne existujú kovové formy a plastové formy. A samozrejme, menia sa aj mierky, týmto spôsobom môžeš urobiť z malých parafínových sviečok na oveľa väčšie, ideálne pre stredočasti.

Všetky informácie o formách na parafínové sviečky nájdeš v produktovom popise. Tu môžeš skontrolovať mierky, ich technické vlastnosti a stručné vysvetlenie, ako ich používať. To bude slúžiť ako návod na výber jedného alebo druhého. Keď sa rozhodneš, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu.

Ak sa všetky formy pre parafínové tabulky v niečom zhodujú, je to v ich kvalite. Jedná sa o odolné a trvanlivé formy, ktoré môžeš použiť na viacnásobné použitie. S jednou formou môžeš vyrobiť toľko parafínových sviečok, koľko chceš. Preto sú veľmi ziskové.

V internetovom obchode Gran Velada máš okrem foriem na parafínové sviečky k dispozícii aj zvyšok materiálov, ktoré budeš potrebovať na výrobu parafínových sviečok. Čo sú zač? Pri výrobe nemôžeš vynechať parafín 58-60º Premium, uvoľňovací sprej a jedna z foriem pre parafínové tabulky nášho internetového obchodu. Chceš vidieť krok za krokom, ako ich používať? Pozri sa na blog www.blog.granvelada.sk a nájdeš rôzne techniky, ako ich ľahko vyrobiť doma.