Podpora drevených knôtov

Kúpiť držiak Mecha

V hre Gran Velada si môžete kúpiť tento praktický držiak na robota. Je vyrobený z dreva a pomôže vám, aby bol knôt dobre vycentrovaný, keď vyrábate domáce sviečky. Je tuhý a tvrdý a v strede má malý otvor na držanie knôtu.

Tento knôtový držiak je odolný a odolný a dokonale odoláva vysokým teplotám, ktoré parafín dosahuje pri tavení. Je to veľmi praktické a uľahčí proces umiestnenia knôtu. Ľahko sa čistí: po zaschnutí vosku môžete ľahko odstrániť zvyšky, ktoré zostali v držiaku knôtu.

Drží drevené knôty

Je to podpera pre drevené knôty s predĺženým tvarom, ktorá má v strede otvor. Tento otvor pomáha knôtu byť dokonale upevnený a dobre vycentrovaný.

Tento knôtový držiak je ideálny ako na výrobu sviečok v nádobách, tak aj na ich výrobu s rôznymi druhmi foriem. Bude to pre vás veľká pomoc! Takže nerozmýšľajte dvakrát a získajte tento stojan pre mechy Gran Velada.

Ako používať knôtový držiak

Používanie držiaka knôtu je veľmi jednoduché a uľahčuje jeho výrobu. Na výrobu sviečok v nádobe sa odporúča odrezať knôt na vhodnú dĺžku, berúc do úvahy výšku nádoby; Vycentrujete ho a držíte ho na vrchu nádoby s týmto knôtovým držiakom. Uistite sa, že je dobre vycentrovaný! Teraz ho stačí naplniť voskom.

Ak sa ich chystáte vyrobiť pomocou foriem, odporúčame vám navliecť knôt tak, že ho prejdete z jedného konca na druhý a držíte ho týmto držiakom knôtu. Keď je dobre vycentrovaný, zostáva len naliať vosk do formy a počkať, kým nevyschne.

Rada! Držiak knôtu sa odporúča odstrániť, keď je vosk pevný, aby sa zabránilo pohybu knôtu. Ako vidíte, stane sa základným nástrojom pri výrobe vašich ručne vyrábaných sviečok.

Kde kúpiť podporu mecha?

V hre Gran Velada si môžete kúpiť podporu pre knôty. Máme rôzne modely. Okrem toho v www.granvelada.com nájdete širokú škálu materiálov na výrobu vlastných sviečok. Pozrite sa a zadajte objednávku! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo