Sviečkový vosk GV-20

Vosk GV-20

Dokonalý vosk na sviečky GV-20 koriguje, vyhladzuje a spevňuje. Je ideálny na výrobu domácich sviečok rôznych tvarov a foriem. Je to koncentrát špeciálne určený na výrobu sviečok v silikónových formách. Poskytuje profesionálnejšiu povrchovú úpravu s väčšou krycou schopnosťou a tvrdosťou.

Je ideálny na výrobu sviečok veľmi rôznych tvarov, pretože zaručuje dokonalý povrch. Vďaka nemu môžete figúrkam dodať väčší kontrast, zvýrazniť ich tvar a reliéf. Vosk GV-20 môžeš použiť samostatne alebo v kombinácii s ktorýmkoľvek parafínovým voskom na sviečky, ktorý nájdeš v našom online obchode.

Ako používať vosk GV-20?

Používanie vosku GV-20 je jednoduché. Rozpusti ho v hrnci na miernom ohni. Keď je tekutý, nalej ho do plastového pohára a pridajte esenciu a farbivo. Následne ho stačí naliať do formy, umiestniť knôt a počkať, kým úplne zaschne. Týmto jednoduchým spôsobom si môžeš doma vyrobiť sviečky s profesionálnou povrchovou úpravou.

Vzorec je veľmi jednoduchý: vosk GV-20 + farbivo + esencia + forma = dokonalá sviečka.

Kde kúpiť vosk GV-20?

V Gran Velada si môžeš kúpiť vosk GV-20 vo veľkom aj v malom balení. Predáva sa v perlách. Stačí spracovať objednávku a za pár dní ju dostaneš doma, a môžeš sa pustiť do práce. Je to také rýchle a pohodlné.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (621.24k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.09M)

Te mostramos cómo