Kozmetické vosky

Rozsiahly katalóg voskov pre kozmetiku, ktoré ti poslúžia ako prísada pri vytváraní tvojich domácich výrobkov. Kozmetické vosky, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú prírodné. Máme vosky pre kozmetiku z rastlinného pôvodu, ako je napríklad sójový alebo karnaubský vosk, a kozmetické vosky, ktoré pochádzajú od včiel, ako napríklad biely alebo žltý vosk.

Kozmetické vosky

Najnovšie príspevky na blogu

Kozmetické vosky

Pestrý katalóg voskov pre kozmetiku , ktoré budú slúžiť ako prísada pri príprave tvojich domácich výrobkov. Kozmetické vosky, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú prírodné. Máme vosky pre kozmetiku rastlinného pôvodu, ako je sója alebo karnauba, a kozmetické vosky, ktoré pochádzajú zo včiel, ako je biely alebo žltý.

Kozmetické vosky sú zložkou široko používanou na výrobu kozmetických a hygienických výrobkov. Môžu byť začlenené do domácich receptúr na krémy, mydlá, masti, balzamy na pery ... Ich použitie je veľmi rozmanité, pretože ide o veľmi všestranné výrobky.

Kozmetické vosky sa používajú pri výrobe kozmetiky z dvoch hlavných dôvodov: pre textúru, ktorú poskytujú, a pre ich vlastnosti pre pokožku. Kozmetické vosky vynikajú svojím zvlhčujúcim a zvláčňujúcim účinkom. Pomáhajú vytvárať tenkú ochrannú vrstvu na pokožke, čím spomaľujú jej dehydratáciu. Preto sa široko používajú na vyrábanie krémov, masiek, balzamov, mastí ... Poskytujú tiež výživu, preto sa používajú v receptúrach krémov na suchú a zrelú pokožku a na krémy na nohy a ruky.

Odporúča sa, aby boli kozmetické vosky rafinované, aby sa zabránilo nečistotám a nepríjemným zápachom, ktoré môžu pokaziť konečný výsledok. Musí byť jasné, že obsahujú rovnaké vlastnosti, len že sú podrobené procesu odstraňovania nečistôt, aróm a farbív.

Okrem toho kozmetické vosky pôsobia ako emulgátor v domácich prípravkoch. To znamená, že pomáhajú dosiahnuť požadovanú textúru a keď tuhnú, poskytujú konzistenciu a stabilitu prípravkom. Kozmetické vosky predovšetkým pomáhajú stabilizovať emulzie voda v oleji (W/O) alebo olej vo vode (O/W) a pomáhajú dvom fázam krémov dokonale sa spojiť.

Vosky na kozmetiku

Použitie vosku v kozmetike je rozšírené a s ním môžeš vyrábať množstvo domácich výrobkov. S kozmetickými voskami môžeš vyrobiť:

Prírodné kozmetické vosky

V produktovom popise každého kozmetického vosku, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, nájdeš viac informácií o jeho vlastnostiach a spôsobe používania,.

Vo všeobecnosti sa prírodné kozmetické vosky roztavia na miernom ohni a zmiešajú sa so zvyškom zložiek. Po zabalení do zvolenej nádoby stuhnú a pomôžu produktu získať požadovanú textúru. Pre uspokojivé výsledky je dôležité dodržiavať odporúčanú dávku použitia. Všetky informácie nájdeš v príbalovom letáku každého produktu.

Vyber si kozmetický vosk, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám, a spracuj nákup. V priebehu niekoľkých dní dostaneš objednávku na uvedenú adresu. Máme kozmetické vosky na predaj veľkoobchodne aj maloobchodne.