Exfoliačné častice

Exfoliačné častice sú jedným z hlavných zložiek pri výrobe domáceho pílingu. Ide o častice rôznych veľkostí, ktoré pomáhajú čistiť pokožku hlbšie. V Gran Velada máš k dispozícii rozsiahly katalóg exfoliačných častíc. Väčšina z nich je prírodná, rastlinného pôvodu a získava sa z broskyne, jahody, bambusu, ryže ...

Exfoliačné častice

Najnovšie príspevky na blogu

Exfoliačné častice

Exfoliačné častice sú jednou z hlavných zložiek, pokiaľ ide o výrobu domácich pílingov. Jedná sa o častice rôznych veľkostí, ktoré pomáhajú čistiť pokožku do hĺbky. V Gran Velada ti ponúkame rozsiahly katalóg exfoliačných častíc. Väčšina z nich je prírodná, rastlinného pôvodu a získava sa z broskýň, jahôd, bambusu, ryže.

Na tom aký typ pílingov, chceš urobiť, závisí aj výber exfoliačných častíc. Hlavný rozdiel medzi nimi spočíva v ich veľkosti, ktorá sa meria v mikrónoch. Najjemnejšie exfoliačné častice sú určené na výrobu mäkkých pílingov na tvár, ruky alebo telo; Zatiaľ čo najhrubšie sú tie, ktoré sú určené pre telo, chodidlá alebo lakte, oblasti, kde sa zvyčajne hromadí viac odumretej kože.

Všetky exfoliačné častice pomáhajú pri čistení pokožky, pretože prispievajú k čisteniu pórov do hĺbky, odstraňujú mŕtve bunky, ktoré sa hromadia na koži a tým podporujú regeneráciu kože. Okrem toho má každá z nich špecifické vlastnosti pre starostlivosť o pleť, ktoré si môžeš prečítať v produktovom popise.

Použitie týchto exfoliačných častíc je veľmi jednoduché. Môžu sa pridávať do kozmetických základov< a> rastlinných olejov alebo rastlinných>extraktov. Môžu byť tiež pridané do tekutých mydlových základov glycerínových mydiel. Odporúča sa pridať medzi 5 a 10% týchto častíc a dobre premiešať.

Týmto jednoduchým spôsobom si môžeš vytvoriť vlastné krôzne pílingy doma. Akonáhle ho máš pripravený, stačí ho aplikovať jemnou masážou na pokožku. Nesmie sa však silno trieť o pokožku na najcitlivejších oblastiach. Frekvencia používania bude do značnej miery závisieť od typu pokožky.

Odváž sa urobiť si vlastné pílingy s exfoliačnými časticami , ktoré si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode! Ak chceš urobiť nákup, stačí sa rozhodnúť pre exfoliačné častice, ktoré sa ti najviac páčia, vybrať požadované množstvo a spracovať objednávku. Dostaneš ho za pár dní. Veľkoobchod a maloobchod s exfoliačnými časticami.