Formy na okrúhle sviečky

S formami na vyrobu okrúhlych sviečok si doma tieto sviečky vyrobíš hravo. Dosiahneš úžasné výsledky! Sú to formy, ktoré sú špeciálne vyrobené na tento účel. Máme široký katalóg, od najklasickejších po tie s dekoráciami. Pozri sa a pozri si všetky modely, ktoré máš k dispozícii! Okrem toho sú k dispozícii v rôznych materiáloch a vo viacerých veľkostiach. Je tu veľa možností výberu! To áno, všetky sú kvalitné, aby ti výroba sviečok bola jednoduchá. Tu máš k dispozícii všetko, čo potrebuješ, a ak chceš vedieť všetko, stiahni si zadarmo manuál na výrobu sviečok.

Formy na okrúhle sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na okrúhle sviečky

Formy na okrúhle sviečky si nemôžeš nechať ujsť, aby dali tento tvar tvojim výtvorom. Je veľmi dôležité mať formy základnej kvality, aby výroba sviečok bola jednoduchá a aby sa dosiahol výsledok, ktorý hľadáš. Niečo základné je, že sú odolné, najmä voči teplu, a je dobré, že teplota nalievania vosku je zvyčajne vysoká. A tieto formy na okrúhle sviečky spĺňajú tento parameter!

Máš k dispozícii rôzne typy foriem na okrúhle sviečky a jeden z hlavných rozdielov spočíva v materiáli, z ktorého sú vyrobené. Existujú plasty, metakrylát a silikón. V závislosti od toho, čo sa chystáš urobiť, musíš si vybrať jedno alebo druhé.

Naše odporúčanie? Kedykoľvek môžeš, rozhodnúť sa pre silikónové formy na sviečky . Prečo? Sú odolné, pružné a nelepivé. Odolávajú vysokým teplotám, vosk sa nelepí a dobre sa odvíjajú. V skutočnosti nemusíš používať uvoľňovací prostriedok.

Okrúhle plastové formy na sviečky vynikajú svojou tuhosťou, tvrdosťou a konzistenciou a s nimi sa dosahujú veľmi hladké sviečky bez pórov alebo bublín. Medzitým sú metakryláty priehľadné a odporúča sa pripraviť sviečky so začlenením, svetlé alebo škvrnité sviečky. V týchto prípadoch musíš použiť uvoľňovací prostriedok.

Okrúhle formy na sviečky

Tento typ okrúhlych foriem na sviečky je zvyčajne tvorený dvoma kusmi a má základňu, takže sa používajú velmi jednoducho. Vieš, ako sa používajú? Tu ti dáme tipy.

Ak sú plastové alebo metakrylátové, prvá vec, ktorú musíš urobiť, je aplikovať uvoľňovacie činidlo vo vnútri formy a dobre ho rozložiť tak, aby nedošlo k vzniku škvŕn. Najjednoduchšie je urobiť to štetcom alebo kuchynským papierom. Pamätaj, že pri silikóne by sa nemal používať uvoľňovací prostriedok.

Potom navleč knôt do formy, daj dva kusy dohromady a knôt na vrchu upevni držiakom knôtu. Keď je vosk pripravený, môžeš ho naplniť. Za týmto účelom ho opatrne nalej cez otvor, ktorý zostáva v hornej časti. Nechaj sviečku úplne vychladnúť a môžeš ju rozdeliť. Preto je potrebné formu rozobrať.

Formy na výrobu okrúhlych sviečok

S týmito trikmi je pre teba veľmi ľahké použiť formy na výrobu okrúhlych sviečok. Okrem toho v produktovom liste každého z nich nájdeš konkrétne informácie a podrobný krok za krokom.

Aby sa udržali v dobrom stave, treba ich čistiť, sušiť a skladovať v priestore bez vlhkosti a bez priameho svetla. Týmto spôsobom ti budú slúžiť na viacnásobné použitie. A sú veľmi odolné. Najťažšie bude zvoliť si iba jeden z nich! Je z čoho vyberať.

Kúp si formy na okrúhle sviečky

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť formy na okrúhle sviečky. Vybav svoju objednávku online pohodlne, rýchlo a bezpečne prostredníctvom nášho internetového obchodu. Musíš sa len zaregistrovať ako zákazník a získať prístup k požadovanej forme. Okrem toho tu nájdeš zvyšok materiálov, ktoré potrebuješ na výrobu ručne vyrábaných sviečok. A ak máš akékoľvek otázky, pomôžeme ti ich vyriešiť.

V blogu www.hacervelas.es môžeš vidieť návody, kde je krok za krokom vysvetlené, ako používať tieto formy na okrúhle sviečky. Objavíš tiež oveľa viac nápadov. A ak sa chceš dozvedieť všetko o tomto svete, stiahni si bezplatný manuál na výrobu sviečok.