telové kozmetické aktívne zložky

Aktívne zložky pre obohatenie tvojich kozmetických výrobkov: gély, exfoliátory, obaly, krémy, masážne oleje ... Vďaka týmto aktívnym zložkám budú produkty, ktoré robíš doma, plné pozitívnych vlastností pre pokožku.

telové kozmetické aktívne zložky

Najnovšie príspevky na blogu

Účinné látky pre telo

Telové aktívne zložky na obohatenie tvojich kozmetických prípravkov: gély, peelingy, zábaly, krémy, masážne oleje... Vďaka týmto aktívnym látkam budú výrobky, ktoré si vyrobíš doma, nabité pozitívnymi vlastnosťami pre pokožku.

Tu nájdeš širokú škálu účinných látok pre telo. Všetky sú špeciálne indikované na výrobu kozmetiky určenej na starostlivosť a rozmaznávanie pokožky tela. Aloe vera, morské bahno, gáfor, močovina, kryštalizovaný mentol... Katalóg telesných aktívnych zložiek je veľmi rozsiahly. Spoznaj ich všetky a získaj ten, ktorý najlepšie vyhovuje potrebám tvojej pokožky!

Kozmetické účinné látky sú kráľmi výrobkov a sú to zložky, ktoré sú zodpovedné za poskytovanie kozmetiky s funkciou, pre ktorú boli koncipované. Preto sú považované za dušu kozmetických výrobkov. Sú kľúčovým prvkom výrobkov.

V Gran Velada ti dávame k dispozícii široký katalóg účinných látok pre telo, týmto spôsobom môžeš vypracovať úplne personalizovanú kozmetiku v závislosti od typu tvojej pleti. Existujú na liečbu celulitídy, boj proti miernej bolesti svalov, zvlhčenie pokožky do hĺbky ... Odroda je veľmi široká a všetky sú nabité pozitívnymi vlastnosťami!

Do ktorých produktov je možné pridávať účinné látky? Sú ideálne na obohatenie krémov, peelingov, gélov, mydiel, masážnych olejov... Všetky kozmetické výrobky, ktoré vyrábaš doma, môžu byť naplnené vlastnosťami s ktorýmkoľvek z týchto aktívnych zložiek.

Výber jednej alebo druhej aktívnej zložky bude do značnej miery závisieť od vlastností, ktoré chceš, aby tvoj produkt mal. Napríklad kofeín je skvelý pre kozmetiku, ktorá pomáha bojovať proti celulitíde, takže je ideálny na pridanie do krému alebo gélu. Ak hľadáš extra hydratáciu, močovina a aloe vera sú dvaja veľkí spojenci. To je len niekoľko príkladov toho, koľko sa dá urobiť s aktívnymi zložkami pre telo Gran Velada.

Vo všeobecnosti sú kozmetické účinné látky začlenené do konečnej fázy výroby produktu, keď je emulzia už pripravená. Týmto spôsobom si zachovávajú svoje výhody. Pridávajú sa za studena, aby teplo neznižovalo ich vlastnosti.

Prístupom k produktovému popisu každej z kozmetických účinných látok môžeš vidieť ich vlastnosti, odporúčanú dávku použitia a nápady na použitie. Je dôležité pridať odporúčané dávkovanie, aby vzorec fungoval. A nie pridaním väčšieho množstva aktívnej zložky dosiahneš lepšie výsledky.