Kozmetický sľudový prášok perleťovo biely

Sľudový prášok na kozmetiku

Sľudový prášok na kozmetiku sa používa na dodanie farby, lesku a žiarivosti. Sú veľmi všestranné a môžu mať mnoho použití. Sú k dispozícii v širokej palete farieb, všetky krásne, sýte a farebné. Táto sľuda je kozmetickej kvality, to znamená, že je vhodná na použitie ako zložka výrobkov na tvár, telo a vlasy. Aj s ním môžeš robiť nespočetné množstvo remeselných výrobkov.

Sľudy sú jedným z najhojnejších prírodných minerálov . Patria do skupiny kremičitanov a sú extrahované z hornín, ako je žula. Sú prevažne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými anorganickými pigmentmi, ako sú oxidy železa, dosiahneme vzácne tóny, ako sú tie, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Naše kozmetické sľudy majú certifikovanú kvalitu. Vynikajú svojou čistotou a kvalitou a s nimi získate svoju kozmetiku, aby mala peknú farbu a extra žiarivosť a lesk.

Kozmetická sľuda sa môže použiť na:

  • Očné tiene
  • Make-up
  • Lícenky
  • Lak na nechty
  • Gél
  • Mydlá
  • Šampón
  • Krémy
  • Masky

Ako používať sľudu?

Používanie sľudy je jednoduché a zábavné. Jednou z najjednoduchších techník je pridať štipku zvolenej sľudy na konci spracovania produktu. Lepšie, ak sa to robí v malom množstve, pretože sa prášok lepšie integruje. Akonáhle je pripravený, stačí ho pridať do zvyšku produktu a premiešať. Toto je najjednoduchší spôsob použitia sľudy v krémoch, maskách, šampónoch, géloch, tekutých mydlách...

Ďalšou možnosťou je použiť sľudu na ozdobenie mydiel. Môže sa pridávať priamo do roztaveného mydla alebo použiť ako dekorácia. V tomto prípade stačí aplikovať sľudu štetcom na povrch mydla. Sľudy sú tiež ideálne na použitie v pečiatkach na mydlo, pretože vzor vytlačený na mydle bude mať pekný farebný nádych. V tomto prípade musíš na pečiatku nastriekať 96º alkohol, rozotrieť sľudu a pritlačiť na mydlo.

Vstúp do internetového obchodu Gran Velada a nájdeš miesto, kde kúpiť sľudové prášky, dostupné v širokej škále farieb. V www.granvelada.com máme predaj sľudy vo veľkom. Ak chceš zadať objednávku online, stačí vybrať sľudy, ktoré sa ti najviac páčia, uviesť množstvo, ktoré potrebuješ, a spracovať nákup. Ak chceš nakupovať sľudy veľkoobchodne, môžeš nás kontaktovať a my ti urobíme personalizovanú cenovú ponuku.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (868.03k)

List Stiahnuť (69.5k)

Alergény Stiahnuť (335.54k)

Certifikát netestované zvieratá Stiahnuť (465.16k)

Osvedčenie GMO Stiahnuť (452.05k)

Vegánsky certifikát Stiahnuť (447.7k)

Te mostramos cómo