Hodvábne proteíny

Hodvábne proteíny predaj

V Gran Velada si môžeš kúpiť hodvábne proteíny, zložku s mnohými vlastnosťami na výrobu produktov na vlasy, tvár a telo. Tieto proteíny sa získavajú z lariev húsenice Bombyx mori. Ide o vláknitý bielkovinový materiál, jemné vlákna, ktoré prechádzajú procesom hydrolýzy, aby sa uľahčilo ich použitie v kozmetike.

Hodvábne proteíny, ktoré si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, sa predávajú v tekutej forme, takže sa veľmi pohodlne a ľahko používajú. Môžeš nimi obohatiť širokú škálu domácej kozmetiky, zaobstaraj si ich teraz a užívajte si ich účinky!

 

Hodvábne proteíny na vlasy

Hodvábne proteíny na vlasy vynikajú svojimi zjemňujúcimi vlastnosťami. Dodávajú vlasom jemnosť a lesk, vďaka čomu sú oveľa žiarivejšie. Okrem toho pomáhajú vytvárať ochranný film, ktorý zabraňuje poškodeniu vlasov vonkajšími vplyvmi. Zlepšujú tiež pružnosť a prirodzený lesk vlasov.

Z tohto dôvodu sa hodvábne proteíny na vlasy používajú na výrobu masiek, šampónov, sér, kondicionérov... Ich výroba doma bude jednoduchá a získaš dokonalé produkty, ktoré budú tvoje vlasy rozmaznávať každý deň a vytvoria ti jemnú a hodvábnu hrivu. Tieto hodvábne proteíny sú ideálne pri vytváraní prípravkov na kučeravé, suché, krepaté alebo lámavé vlasy.

Hodvábne proteíny pre pokožku

Hodvábne proteíny pre pokožku majú zatiaľ hydratačné a spevňujúce vlastnosti. Hydratačné pôsobenie týchto proteínov zabraňuje dehydratácii pokožky, preto sa často používajú na výrobu domácich prípravkov na suchú alebo zrelú pokožku.

Hodvábne proteíny pre pleť poskytujú jemnú štruktúru, čím pomáhajú dosiahnuť hladkú a hydratovanú pleť. Zahrň ich do svojich domácich kozmetických receptov a uvidíš výsledky!

Hodvábne proteíny v kozmetike

Hodvábne proteíny v kozmetike majú viacero využití. Túto účinnú zložku môžeš použiť na výrobu

  • Krémy proti vráskam
  • Očné kontúry
  • krémy na zrelú a suchú pleť
  • Šampóny
  • Séra
  • Masky na vlasy
  • Mydlá
  • Make-up
  • Kondicionéry

Ak chceš pridať hodvábne proteíny do svojich domácich výrobkov, jednoducho pridaj túto účinnú látku do emulzie počas jej chladnutia. Je dôležité niekoľko minút nepretržite miešať, aby sa dokonale integrovala do zloženia.

Odporúčané dávkovanie hodvábnych proteínov v kozmetike je 1 až 5 %. Je dôležité mať tieto pomery na pamäti, aby receptúra vyšla dokonale.

Kde kúpiť hodvábne proteíny?

Ak ža zaujíma, kde kúpiť hodvábne proteíny, v Gran Velada nájdeš túto a mnohé ďalšie zložky. Navštív náš internetový obchod a urob si objednávku. Budeš si môcť kúpiť kvalitné hodvábne proteíny za dobrú cenu. Predávame firmám aj jednotlivcom. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Technické vlastnosti hodvábnych proteínov

  • Zloženie: Voda, hydrolyzovaný hodváb, imidazolidinyl močovina, sorbát draselný.
    produkt získaný kontrolovanou hydrolýzou z hodvábnej bielkoviny.
    Vzhľad: číra kvapalina
    Farba: bledožltá - svetlohnedá
    pH: 4 - 5
    Rozpustnosť: vo vodných roztokoch.
    Hustota pri 20ºC: 1,040 - 1,060 g/ml
    Skladovanie: Uchovávať v hermeticky uzavretej nádobe pri izbovej teplote bez priameho svetla alebo vlhkosti.
    Farba a priehľadnosť sa môžu vyvíjať bez ovplyvnenia ich vlastností. Ak je zakalené, pred použitím prefiltrovať
    Tento výrobok nebol testovaný na zvieratách na kozmetické použitie.
    Zložky použité pri jeho výrobe nepochádzajú z geneticky modifikovaných organizmov (GMO).
    Tento výrobok možno považovať za bezlepkový.
    Tento produkt neobsahuje ftaláty.
    Nie je vhodný pre vegánsku kozmetiku.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu bezpečnostný lis Stiahnuť (0)

Regulačné informácie Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo