Kalamínový prášok

Kalamínový prášok 

Kalamín, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, je svetloružový prášok, ktorý sa používa ako kozmetická zložka na starostlivosť o pleť. Z kalamínu môžeš vytvoriť širokú škálu kozmetických výrobkov, najmä tých, ktoré sú vhodné na čistenie tváre.

Kalamín je minerálny produkt, ktorý je vďaka svojim upokojujúcim a antiseptickým vlastnostiam vhodný najmä na výrobu kozmetiky pre jemnú pleť a pleť s akné. Prečítaj si o všetkých jeho vlastnostiach a možnostiach použitia tohto všestranného produktu! Kalamín, ktorý nájdeš v našom online obchode, neobsahuje parabény ani zložky živočíšneho pôvodu.

Výhody kalamínového prášku

Medzi výhody kalamínu patrí jeho tonizujúci a upokojujúci účinok. Pomáha liečiť drobné podráždenia pleti a uzatvárať póry. Okrem toho vďaka svojej antiseptickej aktivite pomáha predchádzať vzniku baktérií a plesní na pokožke, preto sa jeho použitie odporúča pri výrobe kozmetiky pre mastnú pleť.

Ak chceš vyskúšať všetky vlastnosti kalamínu, skús ho pridať do svojich ručne vyrábaných kozmetických prípravkov.

Kalamínový prášok  v kozmetike

Kalamín v kozmetike sa používa ako zložka pri výrobe:

  • masiek
  • peelingov
  • krémov
  • opaľovacích krémov
  • čistiacich prostriedkov
  • mastí
  • pleťových vôd

Vyrobiť si ktorýkoľvek z týchto výrobkov doma je veľmi jednoduché vďaka zložkám a receptom spoločnosti Gran Velada. Nezabudni, že kalamín v kozmetike sa výborne kombinuje s hydrolátmi, rastlinnými výťažkami, ílmi, šťavou z aloe vera... Vytvor si vlastné produkty na mieru podľa potrieb tvojej pleti!

Kde kúpiť kalamínový prášok?

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť kalamínový prášok, ako aj ostatné ingrediencie, ktoré budeš potrebovať na výrobu domácich výrobkov. Máme veľkoobchod a maloobchod. Bezplatné poradenstvo. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo