Morský kolagén do kozmetiky

Morský kolagén

Morský kolagén, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, je bielkovina, ktorá sa získava z kože a šupín rýb. Je to hydrolyzovaný morský kolagén, ktorý sa predáva v práškovej forme a ktorý môžeš použiť ako aktívnu zložku vo svojej domácej kozmetike.

Tento hydrolyzovaný morský kolagén je pripravený na použitie do kozmetických receptov. Využi jeho vlastnosti v prípravkoch na pokožku a vlasy. Je určený na lokálne a kozmetické použitie.

Ľudské telo produkuje kolagén prirodzene, avšak jeho produkcia v priebehu rokov klesá. Tento pokles prirodzeného kolagénu je jednou z príčin vrások. Začlenenie hydrolyzovaného morského kolagénu do kozmetických výrobkov je jedným z receptov na oddialenie skorého výskytu vrások.

Výhody morského kolagénu

Morský kolagén má veľmi bohaté výhody pre pokožku aj vlasy. V prípade pokožky vyniká hydrolyzovaný morský kolagén, pretože podporuje zadržiavanie vody v pokožke. K týmto výhodám morského kolagénu musíme dodať, že prispieva k zlepšeniu elasticity a pružnosti, preto sa odporúča na výrobu kozmetiky s hydratačnou, protivráskovou a protistarnúcou aktivitou.

Poskytuje tiež svoje účinné vlastnosti v starostlivosti o vlasy. Konkrétne pomáha posilňovať vlasy od koreňa a pomáha im vyzerať silnejšie a pevnejšie. Preto je ideálny na výrobu vlasových produktov.

Morský kolagén pre kozmetiku

Morský kolagén pre kozmetiku sa odporúča na výrobu produktov na pokožku a vlasy. Môže sa použiť na:

  • Krémy
  • Masky na tvár a vlasy
  • Séra
  • Pleťové vody
  • Tonika
  • ŠampónyKondicionéry

Odporúčaná dávka morského kolagénu pre kozmetiku sa pohybuje od 0,5 do 3%. Pridáva sa na konci prípravy, týmto spôsobom zostanú všetky vlastnosti morského kolagénu nedotknuté.

Kde kúpiť morský kolagén?

Vstúp na www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť prémiový morský kolagén , ktorý môžeš pridať do svojej domácej kozmetiky. Máme predaj hydrolyzovaného morského kolagénu v malých aj veľkých množstvách, veľkoobchodne aj maloobchodne, pre jednotlivcov aj firmy. Rýchle dodávky.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu bezpečnostný lis Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo