Žltá hlina

Žltá hlina predaj

V Gran Velada si môžeš kúpiť žltú hlinu na výrobu širokej škály domácich výrobkov: maska, telový zábal, remeselné mydlo ... Žltá hlina vyniká vysokým obsahom železa a draslíka. Okrem toho má vysokú koncentráciu stopových prvkov. Preto je skvelým spojencom v starostlivosti o pokožku a vlasy.

Okrem mnohých iných vecí, žltá hlina je dobre známa, pretože upokojuje svrbenie. Okrem toho posilňuje vlasy. Tá, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, sa prirodzene suší na slnku, preto je známa aj ako slnečná.

Nákupom žltej hliny získavaš prísadu najvyššej kvality na odstránenie toxínov a tukov z pokožky, čo podporuje dobré okysličovanie. Žltá hlina absorbuje nečistoty a pomáha uzatvárať póry. Preto sa odporúča k mastnej a zmiešanej pleti.

Žltá hlina, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, ti umožní vyrobiť nasledujúce:

  • Detoxikačná maska na tvár
  • Liečivé a čistiace telové zábaly
  • Obklady na zníženie celulitídy
  • Maska na akné
  • Maska na vlasy

Vlastnosti žltej hliny

Zoznam vlastností žltej hliny je veľmi kompletný a je spôsobený hlavne železom a draslíkom, ktoré obsahuje. Minerály a stopové prvky tejto hliny podporujú hojenie.

Jej čistiace a adstringentné zlúčeniny odstraňujú odumreté bunky, kontrolujú prebytočný maz a uzatvárajú póry, aby zabránili vniknutiu nečistôt a mastnoty. Okrem toho sa aplikáciou tejto hliny eliminujú toxíny, zlepšujú bunkovú oxygenáciu a znižujú celulitídu.

Je ideálny pre citlivú, zmiešanú alebo mastnú pleť, pretože podporuje mineralizáciu povrchu pokožky, zvyšuje jej pružnosť a získava značné omladenie.

Žltá hlinená maska

Výroba žltej hlinenej masky doma je jednoduchá a rýchla. Stačí zmiešať práškovú hlinku s vodou, hydrolátom alebo rastlinným extraktom. Dobre sa mieša a nanáša na pokožku. Ak chceš, môžeš tiež pridať niekoľko kvapiek citrónovej šťavy alebo trochu olivového oleja.

Keď je žltá ílová maska pripravená, stačí ju naniesť na pokožku a nechať ju pôsobiť, kým nevyschne. Nenechaj ju úplne stvrdnúť, pretože by to mohlo vysušiť pokožku. Odstráň veľkým množstvom studenej alebo teplej vody. Tak ľahko si môžeš vychutnať výhody, ktoré táto žltá ílová maska prinesie tvojej pokožke.

Kde kúpiť žltú hlinu?

Ak ťa zaujíma, kde kúpiť žltú hlinu, v Gran Velada ju nájdeš za najlepšiu cenu. Máme k dispozícii kvalitné produkty za nízke ceny, aby si každý mohol vyrobiť prírodnú kozmetiku, ktorá sa dokonale postará o pokožku. Musíš si len vybrať požadované množstvo a spracovať objednávku online. Rýchlo to ju pošleme priamo domov.

Technické vlastnosti žltej hliny

  • Žltkastý prášok s neutrálnym zápachom
  • Synonymá: slnečná hlina
  • Skladovanie a konzervácia: uchovávať v tesne uzavretých nádobách a skladujte na suchých a vetraných miestach.
  • Odporúčania: používajte ako kozmetickú zložku. Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (347.42k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (893.3k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO