Jogurtový prášok

Jogurtový prášok kúpiť

Ak chceš tvojim krémom a mydlám pridať dodatočnú hydratáciu, skvelou možnosťou je kúpiť jogurtový prášok z Gran Velada. Používa sa ako aktívna zložka na výrobu prírodnej kozmetiky, pretože poskytuje živiny, prispieva k hydratácii pokožky a znižuje najskoršie príznaky starnutia.

Nákupom jogurtového prášku získavaš produkt nabitý vlastnosťami pre starostlivosť o pokožku a vlasy. Vynikajú jeho hydratačné a posilňujúce vlastnosti. Bielkoviny, ktoré obsahuje, hydratujú hlbšie vrstvy a poskytujú pevnosť a hebkosť. Okrem toho zadržiavajú vodu, ktorá zabraňuje dehydratácii tkanív. Preto sa jogurtový prášok odporúča formulovať hydratačné a zmäkčujúce kozmetické výrobky: mydlá, maska, krémy ...

Jogurtový prášok má tiež stimulačné a revitalizačné vlastnosti, ktoré pomáhajú dosiahnuť čistú, sviežu a žiarivú pokožku. Jedným z najlepších spôsobov, ako dosiahnuť tieto výsledky, je relaxačný kúpeľ. Stačí naplniť vaňu horúcou vodou a pridať jogurtový prášok. Získaš hydratačný kúpeľ na hydratovanie pokožky. Ak chceš, aby mal bubliny, stačí zmiešať jogurtový prášok s trochou kyseliny citrónovej.

Jogurtová maska

Ďalšou možnosťou, ako si vychutnať prirodzené vlastnosti jogurtového prášku,  je vytvoriť jogurtovú masku. Ako? Veľmi jednoduché, stačí zmiešať jogurtový prášok s tekutinou. Napríklad mlieko, demineralizovaná voda alebo hydrolát. Podiel by mal byť 80% tekutého a 20% jogurtového prášku.

Ak chceš obohatiť túto jogurtovú masku a dať jej plus hydratácie, môžeš pridať med alebo ovsené vločky. Akonáhle ho máš pripravený, nanes ho na tvár a nechaj ho pôsobiť asi desať minút. Potom opláchni veľkým množstvom vody a priprav sa.

Vidíš, že výroba jogurtovej masky je veľmi jednoduchá a môžeš rozmaznávať svoju pokožku úplne prirodzeným spôsobom.

Ďalšou možnosťou je pridať niekoľko kvapiek citróna do domácej jogurtovej masky. V tomto prípade  odstráni     čierne bodky. Možnosti sú veľmi široké. To je dôvod, prečo je nákup jogurtového prášku tak nákladovo efektívny.

Jogurt na vlasy

Jogurtový prášok nie je dobrý len pre tvoju pokožku. Poskytuje tiež dôležité výhody pre starostlivosť o vlasy. V skutočnosti jogurt na vlasy pomáha hlboko zvlhčovať a zabraňuje tomu, aby sa vlas  stal suchým a krehkým.

Jogurtový prášok je skvelý prírodný kondicionér, takže je dobrý  na získanie vyživených a lesklých vlasov. Stačí zmiešať jogurtový prášok s vodou a aplikovať túto zmes priamo na vlasy. Ak chceš obohatiť túto masku, môžeš pridať niekoľko kvapiek olivového oleja alebo keratínu.

Kde kúpiť jogurtový prášok?

V Gran Velada si môžeš kúpiť jogurtový prášok za najlepšiu cenu. Ponúkame kvalitnú surovinu firmám aj jednotlivcom. S našimi materiálmi môžeš vyrábať prírodné mydlá a kozmetiku. Rýchle zásielky do Španielska a EÚ.

Výhodou nákupu jogurtového prášku je, že má oveľa dlhší dátum exspirácie ako komerčné jogurtové prášky. Týmto spôsobom je dlhšie udržiavaný v dobrom stave a môžeš si ho opakovane vychutnávať.

Technické vlastnosti jogurtového prášku

  • Zloženie: Jogurtový prášok
  • Výrobok v prášku
  • Odporúčané dávkovanie: 20%
  • Nekompatibilita: jogurtový prášok obsahuje zložky náchylné na rozvoj alergií alebo alergických reakcií.
  • Odporúčania: Používať výlučne ako kozmetickú zložku. Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

 

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (62.19k)

Te mostramos cómo