Rastlinná placenta

Kapilárna rastlinná placenta

Rastlinná placenta pre vlasy, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, je aktívna zložka, ktorú môžeš použiť ako súčasť tvojich vlasových produktov. Vyniká svojím vysokým obsahom vitamínov, minerálov, aminokyselín a stopových prvkov. Naša rastlinná placenta neobsahuje parabény.

Ide o ideálnu zložku pre formulácie, ktoré stimulujú rast vlasov a revitalizujú ich. V tomto prípade kombinuje aloe vera a sójové peptóny. Aloe vera je známa svojimi upokojujúcimi a zvláčňujúcimi vlastnosťami. Zatiaľ čo sójové peptóny majú tonizujúce a reštrukturalizačné vlastnosti pre vlasy. Preto je táto rastlinná placenta pre vlasy skvelým spojencom pri formulovaní produktov, ktoré pomáhajú revitalizovať vlasy a bojovať proti ich vypadávaniu.

Technické charakteristiky rastlinnej placenty:

Zloženie: Aqua, alkohol, hydrolyzovaný sójový proteín, phenoxyethanol, prášok z listov aloe barbadensis

Vzhľad: kvapalina

Farba: žltá

Rozpustnosť: rozpustná vo vode, glykoloch a riedenom alkohole. Nerozpustná v oleji.

Odporúčaná dávka: 5%

Ľahko biodegradovateľná

Rastlinná placenta pre vlasy:

Rastlinná placenta pre vlasy je prvotriedna aktívna zložka, ktorá je navyše veľmi univerzálna, pretože ju môžeš zahrnúť do receptov širokej škály kozmetických výrobkov. Napríklad, rastlinná placenta od Gran Velada ti poslúži na výrobu:

Šampónov

Masky na vlasy

Kondicionéry

Sérum

Pri používaní rastlinnej placenty pre vlasy je potrebné mať na pamäti, že ide o aktívnu zložku, teda kozmetickú ingredienciu. Nemala by sa aplikovať priamo na vlasy. Odporúčaná dávka na použitie je 5%.

Domáci šampón s rastlinnou placentou:

Vyrobiť si domáci šampón s rastlinnou placentou je veľmi jednoduché podľa nášho receptu. Potrebuješ len dve zložky a získaš šampón na starostlivosť a rozmaznávanie tvojich vlasov.

Na výrobu 250 g domáceho šampónu s rastlinnou placentou je potrebné:

  • Zvážiť 237,5 g organického základného šampónu v čistej nádobe. Môžeš si vybrať aj inú základnú zložku, ktorú nájdeš v Gran Velada.
  • Pridať 12,5 g rastlinnej placenty a dobre zmiešať, aby sa obe zložky spojili. Ak chceš, môžeš pridať aj pár kvapiek aromatickej esencie, aby šampón krásne voňal.
  • Naplniť do vybraného obalu a tvoj domáci šampón s rastlinnou placentou je pripravený na použitie.

Jednou z výhod výroby šampónu z placenty doma je, že si ho môžeš prispôsobiť podľa seba. Môžeš napríklad pridať keratín, elastín... Všetky tieto aktíva nájdeš v našom internetovom obchode.

Kde kúpiť rastlinnú placentu?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť rastlinnú placentu. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj, a to ako pre firmy, tak aj pre jednotlivcov. Okrem toho si v našom internetovom obchode môžeš kúpiť aj ostatné materiály na výrobu domácej kozmetiky. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (201.65k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (724.53k)

Te mostramos cómo