Močovina farmaceutická kvalita

Kúpiť močovinu pre kozmetiku

V Gran Velada si môžeš kúpiť močovinu na kozmetiku. Ide o farmaceutickú zložku, preto ju možno použiť na výrobu domácej kozmetiky. Močovina je zlúčenina, ktorá sa prirodzene vytvára v našom tele a ktorá okrem iného pomáha udržiavať prirodzenú hydratáciu našej pokožky.

Môžeš si kúpiť močovinu do kozmetiky a vyrobiť si domáci krém, ktorý udrží tvoju pokožku zdravú a hydratovanú prirodzeným spôsobom. Ďalšou možnosťou je použiť ju ako zložku do peelingov alebo masiek.

Výhody močoviny pre pokožku

Prínosov močoviny pre pleť je mnoho. Má hydratačné vlastnosti, ktoré vďaka jej zvlhčujúcej sile zlepšujú schopnosť našej pokožky priťahovať a zadržiavať vodu. Preto sa používa v mnohých kozmetických prípravkoch na zabezpečenie dodatočnej hydratácie. Na druhej strane, exfoliačné vlastnosti močoviny pomáhajú odstraňovať lupiny a odumreté kožné bunky. Pomáha tiež mnohým aktívnym zložkám lepšie preniknúť do pokožky.

Všetky tieto vlastnosti, ako aj výhody močoviny pre pokožku z nej robia základnú zložku pri výrobe hydratačných krémov na suchú alebo veľmi suchú pokožku, telových mliek na drsnú a šupinatú pokožku, krémov na suché a popraskané nohy alebo exfoliačných gélov.

Domáci krém s ureou

Hlavnou funkciou močoviny v prírodnej kozmetike je uľahčiť hydratáciu aj tej najsuchšej pokožky, preto je ideálna na výrobu domáceho močovinového krému. Je to vysoko hygroskopický prvok, to znamená, že sa ľahko zvlhčuje vlhkosťou prostredia. V závislosti od koncentrácie použitia v našich kozmetických prípravkoch môže mať hydratačný, veľmi hydratačný alebo mierne keratolytický účinok, ktorý pomáha odstraňovať lupiny alebo odumreté bunky z našej pokožky, zabezpečuje jej obnovu a pomáha jej vyzerať hladšie a jemnejšie.

Ak si chceš vyrobiť domáci krém s močovinou, maj na pamäti, že dávkovanie sa líši v závislosti od prípravku, ktorý sa chystáš vyrobiť, a od výsledku, ktorý chceš dosiahnuť. Odporúčané dávkovanie močoviny v prírodnej kozmetike je 1 - 5 % pre hydratačný krém a 5 - 10 % pre hydratačný a kerolytický krém. Ak chceš pripraviť intenzívny exfoliačný prípravok, dávkovanie bude 10 - 15 %.

Kde kúpiť močovinu do kozmetiky?

Ak si chceš kúpiť kozmetickú močovinu na prípravu krémov alebo pleťových vôd, stačí si ju objednať online prostredníctvom webovej stránky Gran Velada. Rýchle dodanie.

Technické vlastnosti močoviny

Zloženie: Močovina

Opis: biely kryštalický prášok, biele pelety alebo číre kryštály.

Zápach: bez zápachu. V prítomnosti vlhkosti môže mať mierny amoniakálny zápach.

Rozpustnosť: ľahko rozpustný vo vode a slabo rozpustný v alkohole. Rozpustný v 1 - 1,5 p vody; 10 - 12 p absolútneho alkoholu; 20 p glycerínu.

Spoločnosť Gran Velada nezodpovedá za používanie a aplikáciu tohto výrobku.

Skladovanie: Skladovať na chladnom mieste mimo dosahu svetla v plných, uzavretých nádobách, v suchých a vetraných priestoroch.

Odporúčania: môže spôsobiť podráždenie a senzibilizáciu.

Nekompatibilné materiály: perchloráty, halogény, chromylchlorid, oxidanty, dusitany, fosfor, zásady, nitrozyly.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu bezpečnostný lis V tomto súbore vysvetľujeme preventívne opatrenia, ktoré musíte prijať pri používaní tohto produktu, a ako s ním bezpečne manipulovať. Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo