Aktívne kozmetické zložky na tvár

Aktívne zložky na tvár pre obohatenie tvojich kozmetických výrobkov: krémy, masky, séra ... Vďaka týmto aktívnym zložkám budú produkty, ktoré robíš doma, plné pozitívnych vlastností pre pokožku.

Aktívne kozmetické  zložky  na  tvár

Najnovšie príspevky na blogu

Aktívne zložky na tvár

Aktívne zložky na tvár na obohatenie tvojich kozmetických prípravkov: krémy, masky, séra... Vďaka týmto aktívnym látkam budú výrobky, ktoré si vyrobíš doma, nabité pozitívnymi vlastnosťami pre pokožku.

Tu nájdeš širokú škálu účinných látok na tvár. Všetky sú obzvlášť vhodné na výrobu kozmetiky určenej na starostlivosť a rozmaznávanie pokožky tváre. Kolagén, kyselina hyalurónová, elastín, slimačí sliz, ceramidy... Zoznam aktív tváre je veľmi rozsiahly. Spoznaj ich všetky a získaj ten, ktorý najlepšie vyhovuje potrebám tvojej pokožky!

Kozmetické účinné látky sú kráľmi výrobkov a sú to zložky, ktoré sú zodpovedné za poskytovanie kozmetiky s funkciou, pre ktorú boli koncipované. Preto sú považované za dušu kozmetických výrobkov. Sú kľúčovým prvkom výrobkov.

V Gran Velada ti ponúkame širokú škálu účinných látok na tvár, týmto spôsobom môžeš vytvoriť plne personalizovanú kozmetiku v závislosti od typu tvojej pleti. Existujú na liečbu vrások, boj proti akné, zlepšenie vzhľadu suchej pokožky. Odroda je veľmi široká a všetky sú nabité pozitívnymi vlastnosťami!

Do ktorých produktov je možné pridávať účinné látky na tvár? Sú ideálne na obohatenie krémov, masiek, peelingov, toník, čistiacich prostriedkov, glycerínových mydiel, olejových mydiel... Všetky kozmetické výrobky, ktoré vyrábaš doma, môžu byť naplnené vlastnosťami s aktívnymi látkami na tvár.

Výber jednej alebo druhej aktívnej zložky bude do značnej miery závisieť od vlastností, ktoré chceš, aby tvoj produkt mal. Napríklad, ak hľadáš hydratáciu, kozie mlieko alebo jogurtový prášok sú dve dobré zložky. Aktívne uhlie je skvelou voľbou na výrobu čistiacich produktov, zatiaľ čo kolagén, elastín a kyselina hyalurónová sa používajú na výrobu výrobkov proti vráskam. To je len niekoľko príkladov toho, koľko sa dá urobiť s aktívnymi zložkami pre tvár Gran Velada.

Vo všeobecnosti sú kozmetické účinné látky začlenené do konečnej fázy spracovania produktu, keď je emulzia už pripravená. Týmto spôsobom si zachovávajú svoje výhody. Pridávajú sa za studena, aby teplo neznižovalo ich vlastnosti.

Prístupom k produktovému popisu každej z kozmetických účinných látok môžeš vidieť ich vlastnosti, odporúčanú dávku použitia a nápady na použitie. Je dôležité pridať odporúčané dávkovanie, aby vzorec fungoval. A nie pridaním väčšieho množstva aktívnej zložky dosiahneš lepšie výsledky.