Kyselina hyalurónová
-25%

Kyselina hyalurónová predaj

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť čistú kyselinu hyalurónovú, nazývanú aj hyaluronát. Je to látka, ktorá je prirodzene prítomná v pokožke, hoci v priebehu rokov naše telo znižuje jej produkciu. Preto sa kyselina hyalurónová odporúča najmä pre zrelú pleť. Je to kozmetická účinná látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava bakteriálnou fermentáciou.

Je to silná účinná látka proti starnutiu, ktorá pomáha zmierňovať vrásky a výrazové linky. S pribúdajúcim vekom sa hladina kyseliny hyalurónovej znižuje a objavujú sa obávané vrásky. Jedným zo spôsobov, ako tomuto prirodzenému procesu čeliť, je zaradiť kyselinu hyalurónovú do zloženia našej domácej kozmetiky.

V Gran Velada si môžeš kúpiť kyselinu hyalurónovú s molekulovou hmotnosťou približne 1,5 x 10E6 daltonov. To znamená, že je spojená so strednou molekulovou hmotnosťou. Kyselina hyalurónová so stredne vysokou molekulovou hmotnosťou má lepšie viskoelastické vlastnosti ako frakcie s nízkou molekulovou hmotnosťou. Bez toho, aby bola okluzívna, preniká do povrchových vrstiev pokožky a spomaľuje dehydratáciu. Má silný vyhladzujúci, vypínací a spevňujúci účinok na pokožku.

Na čo sa kyselina hyalurónová používa?

Na čo sa používa kyselina hyalurónová, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada? Hlavne na výrobu domácich krémov a sér. Budeš si môcť vyrobiť vlastnú kozmetiku s účinkom proti starnutiu.

Ak je niečo, čím táto látka vyniká, sú to jej hydratačné vlastnosti. Je to molekula, ktorá dokáže absorbovať až 1000-násobok svojej hmotnosti vo vode. Udržiavaním hydratácie sa vypĺňajú vrásky, vďaka čomu vyzerajú plytšie. Preto kyselina hyalurónová zlepšuje vzhľad pokožky, poskytuje jej hladkosť, hydratáciu a pružnosť.

Kyselina hyalurónová sa môže používať ako zložka na výrobu:

  • Hydratačných krémov na tvár
  • Krémov proti vráskam a proti starnutiu
  • Sér proti starnutiu
  • Sťahujúcich gélov na kontúry očí a pier
  • Hydratačných pleťových vôd a tonizérov
  • Intenzívnych krémov na suchú alebo zrelú pleť
  • Výplňové krémy

Odporúčané dávkovanie je 0,5 %. Inými slovami, ak sa chystáš vyrobiť 200 g krému, odporúča sa pridať 1 g kyseliny hyalurónovej.

 

Domáce krémy s kyselinou hyalurónovou

Výroba domácich krémov s kyselinou hyalurónovou ti nezaberie veľa času a získaš dokonalú kozmetiku na starostlivosť o pleť. Je však dôležité vziať do úvahy túto okolnosť: kyselina hyalurónová je vo forme prášku a pred zapracovaním do krémov ju treba zvlhčiť. Konkrétne rozpustite 1 g kyseliny hyalurónovej v 40 g demineralizovanej vody. Pridaj ju do vody, dobre premiešaj, kým sa nerozptýli, a nechaj ju hydratovať približne hodinu. Po tomto čase bude mať gélovú štruktúru.

Návod krok za krokom na výrobu domácich krémov s kyselinou hyalurónovou je veľmi jednoduchý:

    1. Odváž 160 g základového krému do čistej nádoby. Krém Lanette je vďaka svojim hydratačným účinkom ideálny na kombináciu s kyselinou hyalurónovou.
    2. Pridaj už hydratovanú kyselinu hyalurónovú a zmiešaj ju so základným krémom.
    3. Niekoľko minút miešaj a zabaľ do nádoby podľa vlastného výberu.

Na blogu Gran Velada nájdeš recepty na výrobu domácich krémov s kyselinou hyalurónovou. Tam sa krok za krokom dozvieš, ako ich vyrobiť a ako do domácich prípravkov zakomponovať kyselinu hyalurónovú.

Kde kúpiť kyselinu hyalurónovú?

Ak si chceš kúpiť kyselinu hyalurónovú za najlepšiu cenu, stačí zadať www.granvelada.com, urobiť objednávku a môžeš si užívať všetky výhody a vlastnosti tejto skvelej kozmeticky účinnej látky. Rýchle dodanie a rôzne spôsoby platby. S veľkoobchodným a maloobchodným predajom pre jednotlivcov aj firmy. Neváhaj, kúp si kyselinu hyalurónovú na výrobu vlastných krémov a sér.

Technické vlastnosti kyseliny hyalurónovej:

  • Zloženie: hyaluronát sodný
    Spôsob výroby: bakteriálna fermentácia
    Vzhľad: biely prášok
    pH (0,1% vodný roztok): 6 - 7,5
    Molekulová hmotnosť: (1 - 1,5)x10E6Da
    Priehľadnosť (0,1 % vodný roztok): >99,5 %
    Rozpustnosť: rozpustný vo vode
    Odporúčaná dávka použitia: 0,5%
    Skladovanie: skladovať na suchom a chladnom mieste (2-10ºC). Vyhnúť sa priamemu svetlu a teplu. Nádobu uchovávať dôkladne uzatvorenú.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

UKÁŽEME TI AKO NA TO