Prírodný aktívny polyplant proti vráskam

Polyplant proti vráskam

Cola de caballo, praslička, hamamelis, citrón, chmeľ, borovica, rozmarín a šalvia sú rastlinné extrakty, ktoré tvoria tento polyplant proti vráskam. Ide o silný vodou rozpustný a 100% prírodný komplex, ktorý je výsledkom kombinácie týchto liečivých rastlín. Polyplant proti vráskam, ktorý nájdeš v Gran Velada, je tekutý extrakt svetlohnedo-zelenej farby. Jedná sa o veľmi prospešnú zložku na obohatenie domácich kozmetických výrobkov určených na boj proti starnutiu pokožky. Môžeš ho kúpiť v praktických baleniach od 100 ml. Vyber si množstvo a vytvor si objednávku z pohodlia svojho domova..

Vlastnosti polyplantu proti vráskam

Polyplant proti vráskam má veľmi užitočné vlastnosti pri výrobe kozmetických produktov na liečbu vrások, starnutia a všeobecne na ochranu integrity pokožky a vlasov pred oxidačnými procesmi.

Regeneračné a hojivé: Cola de caballo prispieva svojimi hojivými vlastnosťami, stimuluje tvorbu kolagénu, čím uľahčuje hojenie pokožky. Na druhej strane, praslička slúži ako regenerátor pokožky a citrón, bohatý na vitamín C, zvyšuje syntézu kolagénu, čo je vhodné pre tvorbu nových tkanív.

Antioxidanty a fotoprotektory: Cola de caballo spomaľuje prirodzené oxidačné procesy tkanív. Rovnako, hamamelis, citrón a borovica sú schopné zadržať voľné radikály, ktoré spôsobujú starnutie pokožky, a inhibujú ich škodlivé účinky. Chmeľ, rozmarín a šalvia obsahujú množstvo antioxidantov, ktoré zabraňujú vzniku škvŕn alebo vrások na pokožke.

Vďaka týmto vlastnostiam je polyplant proti vráskam ideálny na formulovanie kozmetických výrobkov, ktoré spevňujú, regenerujú a chránia pokožku a vlasy pred vonkajšími agresiami.

Domáci prírodný protivráskový kozmetický výrobok

Existuje mnoho domácich prírodných protivráskových kozmetických výrobkov, ktoré si môžeme pripraviť sami doma, aby sme pomohli zmierniť známky starnutia: krémy na tvár, očné krémy, ochranné séra, telové krémy a gély. S týmto polyplantom uvidíš, aké ľahké je pripraviť tieto receptúry. Odporúčané dávkovanie polyplantu pre pridanie do domáceho prírodného protivráskového výrobku je medzi 2 a 5%. Je ideálny na pridanie do hydratačných krémových základov a najjednoduchší spôsob, ako pripraviť protivráskový krém.

Kde kúpiť poliplant proti vráskam?

Poliplant proti vráskam vo forme možeš kúpiť na webovej stránke Gran Velada. Objednaj si online a veľmi rýchlo ho dostaneš priamo domov. Rýchle dodanie. Predaj veľkoobchodne aj maloobchodne.

Technické vlastnosti poliplantu proti vráskam:

  • Zloženie: Water, Glycerin, Humulus Lupulus (Hops) Cone Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Centella Asiatica Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
  • Popis: svetlohnedo-zelený tekutý extrakt
  • Rozpustnosť: voda (vodou rozpustný)
  • Odporúčaná dávkovanie: 2 až 5%
  • Gran Velada nezodpovedá za použitie ani spôsob aplikácie tohto produktu.
  • Bez parabénov.
  • V prípade zakalenia pred použitím prefiltrovať. Zmena farby alebo priehľadnosti neovplyvňuje vlastnosti produktu.
  • Zodpovedá požiadavkám vegánskeho, ale nie je certifikovaný.
  • Tento produkt nebol testovaný na zvieratách pre kozmetické účely.
  • Zložky použité pri jeho výrobe nepochádzajú z geneticky modifikovaných organizmov (GMO).
  • Tento produkt možno považovať za bezlepkový.
  • Neobsahuje ftaláty.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Regulačné informácie (PRI) Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo