Niacínamid

Niacínamid predaj

Niacinamid je multifunkčný vitamín, najmä jedna z dvoch foriem vitamínu B3. Je to aktívna zložka, ktorá môže byť súčasťou takmer každého prípravku na starostlivosť o pleť a poskytuje viacero výhod. A zatiaľ čo mnohé vitamíny majú problémy s chemickou nestabilitou a podráždením pokožky, niacínamid je vysoko stabilný, ľahko sa formuluje a pokožka ho dobre znáša. V skutočnosti ho možno použiť na prípravu kozmetiky pre všetky typy pleti vrátane mastnej a citlivej pleti.

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť niacínamid vo forme prášku. Je kryštalický, bielej farby, rozpustný vo vode a veľmi ľahko sa zapracúva do kozmetických prípravkov. Kúp si niacínamid teraz a pridaj ho do svojich výrobkov! Je to jedna z aktívnych zložiek, ktorú si môžeš nákupiť online a použiť ju v pohodlí domova. 

Vlastnosti niacínamidu

Niacinamid má z kozmetického hľadiska veľmi dôležité vlastnosti. Vyniká najmä svojimi antimikrobiálnymi, depigmentačnými, antioxidačnými a upokojujúcimi vlastnosťami. Poďme sa postupne pozrieť na výhody, ktoré prináša do starostlivosti o pleť!

Niacinamid pomáha v boji proti akné vďaka svojim antimikrobiálnym vlastnostiam, ktoré chránia pokožku pred baktériami, ktoré ju môžu poškodiť. Zlepšuje tiež vzhľad pórov, upokojuje začervenanie a redukuje stopy spôsobené pupienkami.

Vitamín B3 tiež pomáha, aby bol tón pleti rovnomerný a žiarivý. Niacinamid znižuje množstvo produkovaného melanínu. Podľa vedeckých štúdií dokáže znížiť produkciu melanínu o 18 až 22 %. Viaceré štúdie in vivo preukázali, že niacínamid v lokálnych prípravkoch dokáže znížiť výskyt hnedých škvŕn a vyrovnať tón pleti.

Okrem toho niacínamid zlepšuje ochrannú bariéru pokožky. Je dobre známe, že kvalita kožnej bariéry má zásadný význam pre celkové zdravie pokožky. Bariéra predstavuje účinný štít proti vonkajším vplyvom, preto je také dôležité ju posilňovať. Niacínamid k tomu prispieva.

Niacínamid v kozmetike

Niacinamid v kozmetike sa môže používať ako zložka na vytvorenie širokého spektra kozmetických prípravkov:

  • Krémy
  • Séra
  • Depigmentačné prípravky
  • Masky
  • Pleťové vody

Ako vidíš, vzhľadom na svoje vlastnosti je ideálny na prípravu kozmetiky pre mastnú, citlivú, zrelú, suchú pleť... Skrátka pre všetky typy pleti.

Je to vo vode rozpustný práškový výrobok, ktorý by sa mal pred pridaním do prípravku rozpustiť. Môžeš to urobiť v malom množstve vody alebo v jednej zo zložiek, ktoré tvoria súčasť vodnej fázy tvojej receptúry. Odporúčané dávkovanie je 1 až 5 % celkovej hmotnosti receptúry.

Kde kúpiť niacínamid?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť niacínamid. Máme veľkoobchodný aj maloobchodný predaj, a to ako spoločnostiam, tak jednotlivcom. Vybav svoju objednávku online pohodlne, rýchlo a bezpečne a my ti ju pošleme na uvedenú adresu. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

 

Technické vlastnosti niacínamidu:

  • Zloženie: niacínamid
    Odporúčané dávkovanie: 1-5%
    Vzhľad: kryštalický prášok
    Farba: Biela
    Rozpustnosť: rozpustný vo vode
  • Obsahuje: nikotínamid
    Jednoduché použitie
    pH: 6,0 – 7,5 (5 g/100 ml vody)
    Stabilita pH: 4,5 - 8,0
    Ľahko biologicky odbúrateľné

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (182.31k)

Te mostramos cómo