Hydrochinón
-20%

Hydrochinón kúpiť

Hydrochinón je aktívna zložka určená na postupné zosvetľovanie škvŕn na pokožke. V Gran Velada si môžeš kúpiť hydrochinón vo forme prášku pre tvoje kozmetické receptúry. Ide o aktívnu zložku, ktorú môžeš pridať do tvojich receptov na krémy, masky, séra alebo exfolianty.

Kúpou hydrochinónu získavaš prvotriednu zložku pre tvoje kozmetické výrobky. S týmto aktívom a ingredienciami, ktoré nájdeš v našom online obchode, môžeš vyrobiť domáce produkty na minimalizáciu škvŕn na pokožke.

Vlastnosti hydrochinónu

Hydrochinón vyniká svojimi depigmentačnými vlastnosťami. Konkrétne táto aktívna zložka inhibuje tyrozínazu, enzým, ktorý premení tyrozín na melanín. Treba mať na pamäti, že melanín je pigment, ktorý dáva pokožke farbu a je zodpovedný za hyperpigmentáciu.

Preto vidíme, ako hydrochinón priamo prispieva k zníženiu produkcie melanínu, a tak sa škvrny postupne zosvetľujú. Ak chceš využiť tieto vlastnosti hydrochinónu, stačí ho zahrnúť ako zložku tvojich kozmetických formulácií.

Krém s hydrochinónom

Pri výrobe krému s hydrochinónom treba mať na pamäti tieto odporúčania:

Ak chceš vyrobiť emulziu od základu, je potrebné používať neiónové emulgátory, ako je lanettový vosk.

Do receptu je potrebné pridať antioxidanty na ochranu formulácie pred oxidáciou, pretože hydrochinón sa ľahko stmavuje na svetle a vzduchu.

Rozdrv hydrochinón v mažiari a navlhči ho trochou glycerínu. Týmto spôsobom zabrániš okamžitej oxidácii. Keď ho máš rozpustený, pridaj ho do základného krému alebo do emulzie. Ak recept pripravuješ od základu, je dôležité, aby bol základ už studený, aby nedošlo k oxidácii.

Je možné, že tvoj krém s hydrochinónom sa po niekoľkých dňoch stmaví. To je spôsobené oxidáciou, pretože nebol správne pripravený. Ak sa ti to stane, produkt by sa mal vyhodiť a odporúčame pripraviť novú formuláciu.

Odporúča sa vykonať test citlivosti konečného produktu na malej časti pokožky.

Kde kúpiť hydrochinón?

Vstúp na www.granvelada.com a kúp si hydrochinón vo forme prášku. Okrem toho tu nájdeš mnoho ďalších ingrediencií pre tvoje kozmetické formulácie. Kvalita a dobrá cena. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Technické vlastnosti hydrochinónu:

  • Zloženie: hydrochinón
    Synonymá: hydrochinol. Chinol. Paradifenol. 1,4-dihydroxybenzén.
    Molekulová hmotnosť: 110,11 g / mol
    Vzhľad: malé kryštalické ihly béžovej farby.
    Rozpustnosť: rozpustný vo vode a etanole. 1 g hydrochinónu sa rozpustí v 17 g destilovanej vody.
    Odporúčaná dávka: 2-5% pre výrobky na tvár; medzi 6-8% pre telové výrobky.
    Nepoužívať u detí, najmä u detí mladších ako 12 rokov.
    Bez parabénov
    Bez GMO
    Pôvod: syntéza
    Neobsahuje BSE/TSE
    Skladovanie: skladovať na chladnom a tmavom mieste, mimo dosahu svetla. Skladovať pri teplote neprevyšujúcej 25 °C.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (261.01k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.56M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO