Esencie pre voňavý vosk

Vône pre voskové sviečky sú jedným z hlavných zložiek pri vytváraní tohto druhu aromatických tvarov, pretože sú zodpovedné za pridanie vône. Výber jednej alebo druhej je otázkou osobných preferencií, preto v Gran Velada máš k dispozícii širokú ponuku, z ktorej si môžeš vybrať.

Esencie pre voňavý vosk

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu vonného vosku

Esencie pre parfumovaný vosk sú jednou z hviezdnych zložiek pri výrobe tohto typu aromatických figúrok, pretože sú zodpovedné za poskytnutie vône. Rozhodnúť sa pre jedno alebo druhé je vecou osobného vkusu, preto ti v Gran Velada ponúkame širokú ponuku, z ktorej si môžeš vybrať.

Esencie na výrobu parfumovaného vosku sú nevyhnutnou súčasťou tohto výroby a vďaka nim budeš môcť vytvoriť rôzne prostredia: osviežujúce, teplé, romantické ... Všetko závisí od vône, ktorú si vyberieš na aromatizáciu vosku a v Gran Velada je na výber viac ako 300 esencií, takže si zaobstaraj tvoju obľúbenú!

Nájdeš tu napríklad voskové esencie voňavé citrusovými arómami, ktoré vynikajú sviežosťou, veselosťou a dynamikou a vyvolávajú energiu a optimizmus. Medzitým sú ovocné esencie lahodné, lákavé a vynikajúce, s čuchovými tónmi, ktoré sú spojené s mladosťou, šťastím alebo sviežosťou. Kvetinové esencie majú svieže a jemné arómy a dodávajú romantický nádych; Zatiaľ čo bylinné esencie evokujú prírodu a prenesú nás do krajiny sviežosti, pokoja a relaxácie. Nemôžeme zabudnúť na sladké esencie, ktoré vynikajú svojimi teplými, prenikavými, práškovými a zmyselnými arómami. Ktorýkoľvek z nich je ideálny na výrobu vonného vosku doma!

Výber jedného alebo druhého závisí od tvojich preferencií a prostredia, ktoré chceš v tomto priestore dosiahnuť. V produktovom popise každej z esencií na výrobu vonného vosku nájdeš ich vlastnosti, odporúčané použitie a spôsob použitia. Nájdeš tu aj podrobné vysvetlenie jeho najdôležitejších čuchových poznámok.

Pri tomto type výroby musí byť esencia pridaná do roztaveného vosku a je dôležité, aby bola veľmi horúca, aby boli obe zložky dokonale integrované. Ak sa chystáš vyrábať vonný vosk s GV-23, môžeš začleniť až 10% aromatickej esencie, ktorú uprednostňuješ, týmto spôsobom dosiahneš, aby mali intenzívnu arómu. Samozrejme, ak hľadáš niečo jemnejšie, môžeš pridať menej esencie. Okrem toho by tento podiel použitia mal byť nižší, ak sa rozhodneš pre akýkoľvek iný vosk, ako je odporúčané.

Maj na pamäti, že na výrobu vonného vosku pre horáky sa môžeš tiež rozhodnúť pre parfumové esencie alebo vône pre domácnosť, ale nemôžeš používať vo vode rozpustné vône, pretože sa vo vosku nerozptýlia.