Aromatická esencia lotosový kvet

Lotosová kvetinová esencia predaj

Každá esencia od Gran Velada je ako malý poklad, ktorý v sebe ukrýva kúzlo. Či už sa ti páčia svieže tóny alebo preferuješ hlboké, zemité vône, naša paleta esencií ti otvára dvere do sveta plného tvorivosti a zmyslových zážitkov.

Vôňa na kozmetiku:

Naše esencie sú navrhnuté tak, aby sa hodili na celý rad tvojich produktov. Pridaj ich do domácich mydiel, krémov, masážnych olejov, kúpeľových solí, bomb do kúpeľa, šampónov a ďalších kozmetických výtvorov, kde pridajú osobitý charakter. Odporúčaná dávka sa pohybuje od 0,1% do 1%, v závislosti od typu výrobku.

Vôňa na výrobu parfumov:

S našimi esenciami môžeš experimentovať pri vytváraní vlastných parfumov a osviežovačov vzduchu. Jednoduchý recept na osviežovač vzduchu? Stačí zmiešať v pomere 30% esencia a 70% alkohol 96º, nechať zmes odležať a potom ju použiť podľa vlastného výberu.

Vôňa do sviečok:

Ak ťa bavia ručné práce, naše esencie sú ideálne na obohatenie tvojich sviečok, mikád alebo keramických difuzérov. Pridaj esenciu do vosku alebo iného základu a vytvor si doma príjemnú atmosféru s vôňou, ktorá ti je najbližšia.

Esencie predaj:

Všetky naše esencie nájdeš v online obchode Gran Velada, kde ponúkame široký sortiment pre individuálne aj veľkoobchodné nákupy. S rýchlym doručením a zárukou kvality sú naše esencie dostupné pre každého, kto má záľubu v DIY projektoch.

Každá esencia je vytvorená s dôrazom na kvalitu a udržateľnosť, pričom využívame len tie najlepšie dostupné zdroje. S Gran Velada môžeš máš istotu, že tvoje výtvory budú nielen nádherne voňať, ale budú aj šetrné k životnému prostrediu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Certifikát netestované zvieratá Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (209.27k)

Alergény Stiahnuť (92.67k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (139.56k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.46M)

Te mostramos cómo