Vôňa jahoda

Jahodová esencia

Ovocná a sladká, s tónmi jahôd, kyslastých pomarančov a jemnosťou neroli, to je jahodová esencia Gran Velada. Táto vôňa sa otvára jahodami a sladkosťou cukrovej vaty; v tele sa zachováva vôňa jahôd v kombinácii s malinami a neroli; v pozadí zmyselnosť vanilky a ovocný nádych broskyne.

Tu je čuchová pyramída jahodovej esencie, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada:

  • Hlava: cukrová vata, pomaranč, jahoda.
  • Srdce: jahoda, neroli, malina
  • Základ: vanilka, broskyňa
  • Komplexné tóny: jahoda, cukor

Sladká jahodová vôňa

Esencia sladkej jahody je ideálna na aromatizovanie tvojich domácich výtvorov, či už ide o kozmetiku, mydlá alebo sviečky. Niekoľko kvapiek tejto koncentrovanej esencie dodá tvojim domácim výrobkom nádhernú vôňu. V prípade mydiel je dôležité mať na pamäti, že táto esencia ich môže sfarbiť do hneda.

Ak sa ti páči vôňa sladkej jahodovej esencie, vytvor si vlastný rad výrobkov s jej vôňou. Gély, šampóny, masky, parfumy, krémy... všetky prípravky, ktoré si doma vyrobíš, môžu nádherne voňať pridaním niekoľkých kvapiek jahodovej esencie.

Jahodový osviežovač vzduchu DIY

Vyrobiť si jahodový osviežovač vzduchu je s touto aromatickou esenciou veľmi jednoduché a môžeš si ich vyrobiť na mieru. Na výber je veľa možností: vonný vosk, mikádo, osviežovač vzduchu do auta, aromatické vrecúška...

Jednoduchou a rýchlou možnosťou na prípravu DIY jahodového osviežovača vzduchu je zriedenie aromatickej esencie z jahôd (30 %) v 96º liehu (70 %). Zmes by mala odstáť týždeň a bude pripravená na použitie v mikádo, vo fľašiach do auta alebo aj v sprejoch.

Kde kúpiť jahodovú esenciu?

Na www.granvelada.com si môžeš kúpiť jahodovú vôňu veľkoobchodne aj maloobchodne. Svoju objednávku musíš len vybaviť pohodlne a jednoducho prostredníctvom nášho internetového obchodu. Rýchla preprava.

  • Kozmetická prísada. Profesionálne použitie. Odporúčaná dávka: do 1% v kozmetike a do 30% v parfumérii.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.67M)

List Stiahnuť (100.86k)

Alergény Stiahnuť (88.72k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (149.83k)

Te mostramos cómo