Relaxačná esencia

Relaxačná esencia

Exkluzívna receptúra relaxačnej esencie vyrobená zo 100 % prírodných produktov! Táto esencia, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, je komplex esenciálnych olejov s relaxačnými a upokojujúcimi vlastnosťami, ktoré podporujú spánok a pomáhajú zmierniť stres. Nájdeš ju len v našom online obchode a je ideálna na výrobu vankúšovej hmly!

Čo táto relaxačná esencia obsahuje? Ide o jedinečnú kombináciu esenciálnych olejov, ako sú pomaranč, mäta pieporná, levanduľa a majoránka, ktoré majú relaxačné vlastnosti. Spoločne pomáhajú zabezpečiť pokoj, upokojenie a pomožu ti zaspať. Všetky použité esenciálne oleje sú čisté a vysoko kvalitné a naše zloženie vychádza zo zásad aromaterapie.

Relaxačná vôňa

Táto relaxačná vôňa , ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, je ideálna na výrobu:

  • Vankúšová hmla
  • Aromatické vrecká
  • Sviečky
  • Mikádos
  • Masážne oleje
  • Soli do kúpeľa a bomby do kúpeľa
  • Vonná keramika
  • Aviváž

Je to 100% prírodná relaxačná vôňa, v ktorej prevládajú citrusové, bylinné a svieže arómy. Stručne povedané, esencia s intenzívnou a prenikavou arómou, v ktorej nájdeš tóny pomaranča, levandule, mäty ...

Relaxačná aromaterapeutická esencia

Ak si chceš vychutnať túto relaxačnú esenciu v aromaterapii, stačí, ak si pripravíš jeden z prípravkov, ktoré sme navrhli vyššie. Napríklad na výrobu vankúšovej hmly s touto relaxačnou esenciou potrebuješ len demineralizovanú vodu a polysorbát 20. Pomer? 98 % vody + 1 % relaxačnej esencie + 1 % polysorbátu 20. Keď si ju vyrobíš, stačí túto hmlu nastriekať na vankúš chvíľu pred spaním.

Domáce výrobky, ktoré si vyrobíš s touto relaxačnou aromaterapeutickou esenciou, môžeš používať kedykoľvek počas dňa: pred spaním, na cestách... Môžeš si napríklad vyrobiť aj sviečky s touto relaxačnou esenciou a zapáliť ich, keď prídeš domov, aby si vytvoril relaxačnú a pokojnú atmosféru.

Kde kúpiť relaxačnú esenciu?

Navštív internetový obchod Gran Velada a relaxačnú esenciu si môžete kúpiť pohodlne z domu. Máme veľkoobchod a maloobchod. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (391.53k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (351.44k)

Alergény Stiahnuť (697.09k)

Te mostramos cómo