Voňa červeného ovocia

Vôňa červené ovocie

Ovocné tóny sú hlavnou zložkou esencie z červených plodov, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada. Koncentrovaná vôňa, ktorá spája kyslý a iskrivý nádych mandarínky so sviežosťou trávových tónov a sladkosťou čučoriedok, sliviek alebo malín. V základe dodajú pižmové tóny hrejivosť a zmyselnosť.

Tu sú hlavné čuchové tóny, ktoré nájdeš v esencii z červeného ovocia, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada:

  • Hlava: mandarínka, brusnica, zelené tóny.
  • Srdce: červené bobule, limetka, slivka, brusnica
  • Základ: malina, pižmo

Použitie esencie červeného ovocia

Aké sú niektoré z použití esencie z červených plodov? Maj na pamäti, že ide o veľmi univerzálnu zložku, takže ju môžeš použiť v množstve prípravkov. Môžeš ju napríklad použiť na prevoňanie mydiel, krémov, dezodorantov, masiek, šampónov, gélov... Skrátka, kozmetika DIY, ktorú si vyrobíš doma, môže byť parfumovaná touto vôňou.

Použitie esencie z červených plodov sa tu nekončí. Je ideálna aj na výrobu sviečok, parfumov a rôznych druhov osviežovačov vzduchu. Dokonca sa dá použiť aj na výrobu vonných solí, kúpeľových bômb, voňavých vrecúšok... Zaobstaraj si ju a využi ju naplno!

DIY osviežovač vzduchu z červených plodov

Príprava DIY osviežovača vzduchu z červených plodov bude s touto vôňou veľmi jednoduchá a úsporná. Všetky potrebné ingrediencie sú k dispozícii v našom online obchode. Môžeš si napríklad pripraviť mikádo a umiestniť ho do ktoréhokoľvek kúta svojho domova, ale môžeš si vyrobiť aj osviežovač vzduchu do auta, sprej... Možností je veľa!

Ak si chceš vyrobiť DIY osviežovač vzduchu z červených plodov, stačí zriediť 30 % tejto esencie v 70 % alkohole. Nechaj ju niekoľko dní odstáť a bude pripravená na balenie do flaštičiek podľa tvojho výberu. Upozorňujeme, že rovnaký vzorec platí aj v prípade, že si chceš doma vyrobiť parfum z červených plodov.

Kde kúpiť vôňu červeného ovocia?

Na www.granvelada.com si môžeš kúpiť esenciu červeného ovocia na aromatizáciu tvojich výrobkov. Získaj ho pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu! Máme rôzne spôsoby platby. Esenciu červeného ovocia nájdeš v malých formátoch a aj vo veľkom balení. Rýchla preprava.

  • Obsahuje: limonén, trans-ružový ketón-2, bht, 3 a 4-(4-hydroxy-4-metylpentyl)cyklohex-3-én-1-karbaldehyd, hydroxycitronellal
  • Kozmetická prísada. Profesionálne použitie. Odporúčaná dávka: do 1% v kozmetike a do 30% v parfumérii.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Certifikát netestované zvieratá Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.06M)

List Stiahnuť (146.98k)

Alergény Stiahnuť (136.52k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (136.52k)

Te mostramos cómo