Formy na mydlo na prispôsobenie

Formy na mydlo na personalizáciu s textom a dátumom, ktorý si želáte. Uistite sa, že sa prispôsobí štandardným rozmerom formy. V Gran Velada máme k dispozícii široký katalóg formy na mydlo na personalizáciu. Stačí si vybrať formát formy, ktorý sa vám najviac páči a pošlite nám, ako ho chcete personalizovať. Ostatné už za vás vybavíme.

Formy na mydlo na prispôsobenie

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na mydlo na prispôsobenie

Formy na mydlo na prispôsobenie požadovanému textu a dátumu. Samozrejme, majte na pamäti, že musí byť prispôsobený štandardným meraniam formy. V Gran Velada vám dáme k dispozícii široký katalóg mydlových foriem na personalizáciu. Musíte si len vybrať formát formy, ktorý sa vám najviac páči, a poslať nám, ako ho chcete prispôsobiť. O zvyšok sa postaráme my.

Formy na mydlo na prispôsobenie sú veľmi všestranné a sú veľmi užitočné pre profesionálov v tomto odvetví aj pre ľudí, ktorí hľadajú exkluzívne a plne personalizované darčeky. V skutočnosti sú tieto formy na mydlo na prispôsobenie ideálne na výrobu detailov svadby, krstu alebo spoločenstva s mydlom ako protagonistom, pretože môžete napísať požadované mená a dátum oslavy.

Tieto formy na mydlo sú tiež veľmi praktické na prispôsobenie pre remeselníkov v sektore, ktorí chcú vyrábať mydlá s názvom spoločnosti. Máme dokonca formy, v ktorých si môžete prispôsobiť hlavný produkt, s ktorým sú vyrobené. Napríklad: olivy, argan, levanduľa...


Formy na prispôsobenie mydiel

Ak si chcete kúpiť niektorú z týchto foriem na prispôsobenie mydiel, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Ponúkame vám tri rôzne možnosti:

  1. Hladká forma na prispôsobenie mydlovým tesnením.
    Vlastná forma s vygravírovaným textom a dátumom.
    Štyri vlastné formy s vygravírovaným textom a dátumom.

Ak sa rozhodnete pre prvú možnosť, hladkú formu, v Gran Velada nájdete veľa z nich na mydlá. Môžeme vám dokonca vyrobiť vlastnú pečiatku, ktorú použijete na všetky svoje mydlá.

Akonáhle ste si vybrali možnosť foriem na prispôsobenie mydiel, ktoré chcete, musíte objednávku spracovať online. Pred dokončením nám v sekcii pozorovaní musíte povedať, ako chcete prispôsobiť formu, to znamená text a dátum.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa mydlových foriem na prispôsobenie môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Formy na prispôsobenie mydiel, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach. Všetky sú vyrobené zo silikónu, takže sú odolné a odolné. V skutočnosti, ak ich budete dobre udržiavať a zaobchádzať s nimi opatrne, vydržia pri mnohých príležitostiach.

Ak chcete na mydlách, ktoré vyrábate, zanechať svoju osobnú stopu, zaobstarajte si jednu z našich foriem na mydlo na prispôsobenie!

Formy, ktoré sú prispôsobené, sa vyrábajú na objednávku, takže dodacia lehota môže trvať o niečo dlhšie. Napriek tomu budete mať svoje formy na mydlo prispôsobené za pár dní.