Vlastná forma s holubicou

Kúp si vlastné formy na mieru

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť vlastné formy na výrobu mydla. Môžu byť prispôsobené textom a dátumom, ktorý uvedieš, pokiaľ zodpovedá rozmerom formy. Pred dokončením nákupu musíš v časti s poznámkami uviesť, ako chceš formu prispôsobiť, t. j. text a dátum. Ak máš akékoľvek otázky týkajúce sa vlastných foriem, môžeš kontaktovať naše oddelenie služieb zákazníkom zaslaním e-mailu na adresu support@granvelada.com alebo telefonicky na čísle 976 86 74 74.

Táto prispôsobená forma s detským motívom je ideálna na výrobu darčekov na krst alebo prijímanie. Zdobí ju silueta holubice s olivovou ratolesťou v zobáku a vyznačuje sa tým, že je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Aby dlho vydržali, mali by sa po každom použití dôkladne vyčistiť a vysušiť.

Forma na výrobu mydiel

Forma na výrobu mydla je jednou z pomôcok, ktoré by pri výrobe mydla nemali chýbať. Budeš tiež potrebovať:


Na dozdobenie konečného výsledku a zvýraznenie detailov môžeš použiť sľudové, perleťové alebo mydlové farby. Všetky materiály potrebné na výrobu mydla nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Ponúkame ti široký sortiment foriem, vďaka ktorým si môžeš vyrobiť nekonečné množstvo rôznych výrobkov.

Ako vyrobiť glycerínové mydlá

Tu ti ukážeme, ako si vyrobiť glycerínové mydlá s touto formou. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  • Nakrájaj na kocky glycerínový mydlový základ podľa vlastného výberu a roztop ho na miernom ohni v mikrovlnnej rúre. Dôležité! Nemalo by sa variť, aby sa mydlá nezpotili.
  • Podľa chuti pridaj farbivo a éterické oleje v závislosti od intenzity farby a vône, ktorú chceš dosiahnuť. Dobre premiešaj, aby sa všetky zložky dokonale spojili.
  • Naplňte formu a postriekaj ju 96º alkoholom, aby sa zabránilo tvorbe bublín.
  • Nechaj mydlá úplne vyschnúť a roztopte.
  • Ozdob ich podľa chuti sľudou, perlami alebo mydlovými farbami.

Kde kúpiť formy na mydlo?

V internetovom obchode spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť formy na výrobu mydla. Nájdeš tu aj ostatné potrebné ingrediencie. Máme širokú ponuku výrobkov pre ručné práce! Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo