Vlastná forma na logo spoločnosti

Forma na firemné logo

V Gran Velada pre vás navrhneme formu s firemným logom vašej spoločnosti, aby ste mohli ľahko vyrobiť darčeky na mieru. Tento model je oválna silikónová forma určená na gravírovanie loga vašej spoločnosti do stredu. Logo bude reliéfne.

Forma na silikónové firemné logo vyniká tým, že je nelepivá, odolná a flexibilná, takže práca s ňou je veľmi pohodlná. Tento typ foriem sa vyrába na objednávku, preto dodávka môže trvať o niečo dlhšie.

Vlastné logo spoločnosti

Aby sme mohli vyrobiť formu s personalizovaným logom spoločnosti , je potrebné, aby ste poslali e-mail na nasledujúcu adresu: soporte@granvelada.com. Musíte pripojiť logo a náš tím dizajnu a zákazníckych služieb vám poskytne personalizovanú cenovú ponuku.

Pri vytváraní personalizovaného loga spoločnosti je potrebné vziať do úvahy, že cena stanovená v našom internetovom obchode pre tento produkt je za formu s uvedenými opatreniami a jednoduchým logom. Ak chcete, aby bola forma väčšia, vytvoríme prispôsobený rozpočet.

Aby bolo logo dostatočnej kvality a bolo dokonale ocenené na obrázku, forma nemôže byť menšia ako uvedené opatrenia. Okrem toho je dôležité mať na pamäti, že logo musí byť jednoduché, bez prílišných detailov, aby bolo gravírovanie optimálne.

Personalizované firemné darčeky

Výroba personalizovaných obchodných darčekov s touto formou je veľmi jednoduchá. Jednoduchým, výsledným, praktickým a originálnym nápadom je vyrobiť voňavé keramické osviežovače vzduchu. Ako? Nenechajte si ujsť detail krok za krokom:

  • Zmiešajte živicu a vodu v správnom pomere. Dobre premiešajte, kým sa nedosiahne homogénna hmota bez hrudiek.
  • Pridajte štipku minerálneho pigmentu pre remeslá, ak chcete, aby vaše personalizované obchodné darčeky mali nádych farby. Dobre premiešajte.
  • Naplňte formu a prejdite špáradlom tak, aby cesto dosiahlo všetky zákutia.
  • Počkajte, kým nevyschne a neroztopí sa. Aby ste ho mohli zavesiť, prejdite cez horný otvor ozdobnú pásku.
  • Figúrku postriekajte aromatickou zmesou vyrobenou z alkoholu (70%) a aromatickej esencie (30%). Odporúča sa mať ho pripravený niekoľko dní predtým, aby dobre maceroval.

Kde kúpiť vlastnú formu s logom spoločnosti?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť formu s logom spoločnosti na výrobu jedinečných a exkluzívnych obchodných darčekov. Nájdete tu tiež materiály pre remeslá a obaly, pomocou ktorých získate 100% personalizované detaily. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo