Forma oblak s menom

Kúpte si formy na mieru

V Gran Velada si môžete kúpiť formy na výrobu mydiel na mieru . Môžu byť prispôsobené textom a dátumom, ktorý uvediete, pokiaľ sa prispôsobí rozmerom formy.

Ak chcete získať tieto formy na mieru, musíte spracovať nákup v našom internetovom obchode a vybrať si z jednej z možností, ktoré ponúkame:

  • Hladká forma na prispôsobenie mydlovým tesnením.
  • Vlastná forma s vygravírovaným menom a dátumom.
  • Štyri vlastné formy s vygravírovaným názvom a dátumom.
  • Osem vlastných foriem s vygravírovaným názvom a dátumom.

Ak sa rozhodnete pre prvú možnosť, hladkú formu, v Gran Velada nájdete veľa z nich na mydlá. Môžeme vám dokonca vyrobiť vlastnú pečiatku, ktorú použijete na všetky svoje mydlá.

Po výbere požadovanej možnosti objednávku spracujete. Pred dokončením nákupu nám v sekcii pozorovaní musíte povedať, ako chcete prispôsobiť formu, to znamená text a dátum.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Silikónové formy na mieru

Formy na mieru sú vyrobené zo silikónu, to znamená, že majú pevnosť a trvanlivosť. V skutočnosti, ak ich budete dobre udržiavať a zaobchádzať s nimi opatrne, budú trvať mnoho príležitostí.

Použitie týchto vlastných silikónových foriem je jednoduché, pretože sú nepriľnavé a flexibilné. To znamená, že mydlová tyčinka sa nelepí na formu a ľahko sa odlišuje. Zložte a stlačte a môžete ho ľahko odstrániť. Samozrejme, je dôležité nepoužívať ostré predmety, ktoré môžu poškodiť pleseň.

Ak chcete na mydlách, ktoré vyrábate, zanechať svoju osobnú stopu, zaobstarajte si jednu z našich foriem na mydlo!

Keďže formy na mydlá sú na mieru, vyrábajú sa na objednávku, takže dodacia lehota môže trvať o niečo dlhšie. Napriek tomu budete mať svoju pleseň za pár dní.

Ako používať vlastné formy

Vlastné formy sú ideálne, ak uvažujete o detailoch svadby, krstu alebo prijímania, pretože môžete napísať mená a dátum oslavy. Ideálne aj pre remeselníkov v sektore , ktorí chcú vyrábať mydlá s názvom spoločnosti.

Použitie týchto foriem je veľmi jednoduché, stačí naliať roztavené mydlo alebo ich stopovať mydlom a počkať, kým nevyschnú, aby sa roztavili. Ak sa rozhodnete pre hladké formy, akonáhle budete mať tablet vyrobený, stlačte tesnením na povrchu mydla a bude gravírovaný.

Te mostramos cómo