Vlastná forma so šípkami

Kúpte si formy na mieru

V Gran Velada si môžete kúpiť formy na výrobu mydiel na mieru . Môžu byť prispôsobené textom a dátumom, ktorý uvediete, pokiaľ sa prispôsobí rozmerom formy. Pred dokončením nákupu nám v sekcii pozorovaní musíte povedať, ako chcete prispôsobiť formu, to znamená text a dátum. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Táto vlastná forma je ideálna na výrobu svadobných detailov. Zdobia ho dve skrížené šípky a srdce. Vyznačuje sa tým, že je nepriľnavý a pružný, čo výrazne uľahčuje roztavenie. Aby vydržali dlho, musia sa po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť.

Forma na výrobu mydiel

Forma na výrobu mydiel je jedným z riadov, ktoré nemôžu chýbať v spracovaní. Budete tiež potrebovať:

Na ozdobenie konečného výsledku a zvýraznenie detailov môžete použiť sľudy, perly alebo mydlové farby. Všetky materiály na výrobu mydiel nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Dali sme vám k dispozícii široký katalóg foriem, aby ste mohli vyrobiť nespočetné množstvo figúrok.

Ako vyrobiť glycerínové mydlá

Nižšie vám krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť glycerínové mydlá s touto formou. Uvidíte, aké je to jednoduché!

  • Kocky základne glycerínového mydla, ktoré ste si vybrali, a roztopte ho na miernom ohni v mikrovlnnej rúre. Dôležitý! Nemalo by sa variť, aby sa zabránilo poteniu mydiel.
  • Pridajte farbivo a nevyhnutné pre chuť, v závislosti od intenzity farby a arómy, ktorú hľadáte. Dobre premiešajte, aby boli všetky zložky dokonale integrované.
  • Naplňte formu a nastriekajte alkohol 96 ° tak, aby neexistovali žiadne bubliny.
  • Nechajte mydlá úplne vyschnúť a roztopte.
  • Ozdobte podľa chuti sľudou, perlami alebo mydlovými farbami.

Kde kúpiť formy na mydlo?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť formy na výrobu mydiel. Nájdete tu aj ostatné potrebné ingrediencie. Máme široký katalóg výrobkov pre remeslá! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo