Vlastná pečať na mydlo

Personalizovaná pečiatka

Hľadáte vlastné mydlové tesnenie ? V Gran Velade ho vyrobíme výhradne pre vás. Stačí nám poslať text, ktorý chcete vložiť, a po dokončení vám pošleme personalizovanú pečiatku na adresu, ktorú uvediete. Rýchle a veľmi pohodlné!

Rozmery tesnení sú štandardné, približne 2 cm široké x 4 cm dlhé. V tomto priestore by sa malo zmestiť slovo, ktoré posielate. Môže to byť vlastné meno, iniciály, názov vašej firmy... Čokoľvek chcete, pokiaľ sa to zmestí do pevného priestoru.

V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis, a to telefonicky alebo e-mailom. Vašu žiadosť vybavia čo najskôr a odpovedia na vašu otázku.

Personalizovaná pečiatka online

Nákup personalizovanej známky online v Gran Velada je veľmi jednoduchý. Ak chcete vytvoriť logo spoločnosti, kontaktujte náš zákaznícky servis a my vám vytvoríme personalizovanú cenovú ponuku.

Po výbere personalizovaného modelu pečiatky musíte svoj nákup spracovať online a v pozorovaniach objednávky (pole, ktoré sa zobrazí v dolnej časti) uviesť text, ktorý chcete zobraziť. Takto ľahké je objednať si personalizovanú pečiatku online!

Tu nájdete aj pečiatky na skladanie slov a dátumov. Máme rôzne modely:

Personalizovaná svadobná pečiatka

Personalizovaná svadobná pečiatka je skvelou možnosťou na vytvorenie jedinečných a exkluzívnych detailov. Môžete uviesť iniciály a dátum, meno alebo slovo, ktoré vyberiete ako "Ďakujem", "Láska" ... Podľa vášho výberu! Nielen na svadby, tieto personalizované známky sú ideálne aj pre prijímanie, krsty, výročia a dokonca aj pre firmy.

Ako používať vlastnú pečiatku? Prvá vec je vyrobiť mydlá s tvarom, arómou a farbou, ktorú uprednostňujete. Odporúčame vám, aby ste boli jednoduché pilulky s množstvom hladkého povrchu, aby text vyzeral dobre. S čerstvo vyrobeným mydlom nastriekajte alkohol 96 ° na povrch tesnenia a dobre stlačte. Týmto spôsobom budú vaše mydlá vygravírované textom, ktorý ste sa rozhodli.

Kde kúpiť personalizovanú známku?

Ak vás zaujíma, kde kúpiť personalizovanú známku, vstúpte do internetového obchodu Gran Velada. Stačí spracovať svoju objednávku a pečať pre vás vyrobíme úplne personalizovanú. Predávame firmám aj jednotlivcom. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo